Csobot Adél Istenes Bence kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. 

„Hidd el nekik, hogy a kenguru és a hasonló hordozók rosszat tesznek a pici gerincének! Akkor is, ha csak rövid ideig van benne, hisz Ők még picik, törékenyek. Nem tudom, hogy vettétek vagy kaptátok ezt a hordozót, hogy reklámozzátok... de nem ér ennyit.”

Más hozzászólók viszont védelmükbe vették a fiatal szülőket, szerintük akármit is tesznek, mindig lesznek olyanok, akik kritizálják őket.

„Jesszusom, ez annyira szörnyű! Ebben az országban »orvosnál« csak »okos anyuka« van több... Hogy tudja mindenki más(!) gyerekével kapcsolatban a tutit. Majd megtapasztalják, mi a jó a saját gyereküknek.”

A kommentelőknek Bence is válaszolt: „jaaaa persze, Magyarországon mindenki mindenhez ért”.

Egy édesapa kívánsága: erre kényszeríti Bódiék fia a gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160713-bodi-csabi-fiai-apjuk-nyomdokaiba-lepnek-a-zenesz-orulne-ha-fia-is-enekesek-lennenek.htmlEgy életmódcsatorna vendége volt Bódi Csabi és két fia. Arról faggatták őket, hogy mik a jövőbeli terveik a karrierjük szempontjából. Édesapjuk meglepő választ adott. Család--Luxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20160712-a-legdragabb-legromantikusabb-naszajandekok-a-sztarvilagban.htmlAz esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. Család--Péter Szabó Szilvia nem tud leállni: terhessége alatt is dolgozik http://www.life.hu/csalad/20160712-peter-szabo-szilvia-babat-var-a-sztar-varandosan-is-folyamatosan-dolgozik.htmlA harminchárom éves Péter Szabó Szilvia két hónappal ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint kisbabát vár. Hiába azonban a várandósság, a sztár így is színpadra áll. Család--Candice Swanepoel hamarosan megszül - csodaszép pocakot villantotthttp://www.life.hu/csalad/20160712-candice-swanepoel-modell-hamarosan-megszul-csodaszep-pocakot-villantott.htmlA Victoria's Secret modellje hamarosan megszül, de azért még egyszer megmutatta gyönyörű pocakját. CsaládOrigoEltiltották Damu Edinát a kislányától: „Egy biztos: Edina soha nem kapja meg Maját!”http://www.life.hu/csalad/20160713-damu-edinat-eltiltottak-kislanyatol-majatol-nem-beszamithato-damu-roland-szerint.htmlSzületésétől fogva nem az édesanyja neveli Damu Roland és Edina közös gyermekét. A feleség nővére lett a kislány gyámja, aki állítólag nem engedi Edinának, hogy látogassa a picit. CsaládOrigoA Megasztár szerelmespárja 13 év után is boldog - Sohasem látott fotó!http://www.life.hu/csalad/20160713-a-megasztar-szerelmesparja-13-ev-utan-is-turbekol.htmlEmlékeztek még rá, hogy Pély Barna és Galambos Dorina 2003 őszén a Megasztárban találtak egymásra? A szerelmesek már tíz éve alkottak egy párt, amikor 2013-ban örök hűséget fogadtak egymásnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.