Exkluzív fotók: így nyaral családjával a portugálok császára, Cristiano Ronaldo

fotó kisfiú Cristiano Ronaldo focista család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy még a legnagyobb szupersztárok is csak apák, akik szeretnek bolondozni a gyerekükkel.

Ronaldo imád a kisfiával fotózkodni: láttuk már őket együtt feszíteni és együtt tanulni. Ezúttal egy közös családi nyaraláson sikerült lencsevégre kapni a portugálok csapatkapitányát. A 31 éves labdarúgó Ibizán, egy mesés hajón töltött el pár napot a családja és kisfia társaságában. A Real Madrid sztárja egész nap a szerettei társaságában mulatott, sőt még egy masszázst is kapott az édesanyjától. Az exkluzív fotókat ide kattintva te is megnézheted!

Forrás: instagram/cristiano

Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóival

Cristiano Ronaldo a foci-Eb döntőjében az egész világnak bizonyította, micsoda akarat van benne: durva sérülésével hosszú percekig próbált játszani a franciák elleni döntőben, miközben járni is alig tudott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.