Dobrádi Ákosnál és Iszak Esztinél az esküvő után jön a baba

esküvő családalapítás Iszak Eszter Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobrády Ákos örömmel lenne már édesapa, de tiszteletben tartja párja, Iszak Eszter kérését, hogy tartsák be a klasszikus sorrendet. Először esküvő, és utána jöhet a baba.

A tévés műsorvezető Eszti álma 2014 feb­ruárjában vált valóra: szerelme, Dobrády Ákos romantikus környezetben, a Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezét. Az esküvő azonban azóta is várat magára, bár Ákos elárulta, hogy egyre közelebb kerülnek a nagy naphoz - írja a Blikk.

Fotó: TV2, Viva TV

"Egyelőre nem tűztünk ki konkrét dátumot, de egyre közelebb van már az a nap, amikor a családi terveink megvalósulnak. Egyikünk sem görcsöl, lazán kezeljük ezt a témát, annyi biztos, hogy rövid időn belül meg fog valósulni. Az esküvő Eszti számára nagyon fontos, nekem csak egy kötelező kör, ráadásul a nagy felhajtást sem szeretem. De teljesen megértem Esztit, hogy egy nőnek jelentőségteljes az esküvő, ebben a témában konzervatív elveket vall."

Forrás: Facebook/Iszak Eszter

"Én hiá­ba lennék már most boldogan édesapa, nem tudtam őt meggyőzni a sorrend megváltoztatásáról. Hiába bizonygattam, hogy mennyire cuki tud lenni, ha egy kisgyerek is jelen van a szülei esküvőjén, nem hatottam meg. Arra is utaltam, hogy nem örülnék neki, ha egy nap az óvodában a gyerek nagypapájának néznének, amikor érte megyek, és mindenképpen szeretném megérni azt is, hogy leérettségizik, majd felveszik az egyetemre" – árulta el Ákos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.