Eszébe sincs elválni feleségétől Arnold Schwarzeneggernek

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Arnold Schwarzenegger válás Maria Shriver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egyik félnek sem túl sürgős a válás: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver még mindig házastársak. 

Az akciósztár és Maria Shriver már jó ideje bejelentették a válást: 5 éve történt az a bizonyos botrány, amikor kiderült, a család egyik háztartási alkalmazottjától lett egy gyermeke Schwarzeneggernek. Ezt 2011-ben vallotta be feleségének, amikor már nem ő volt Kalifornia állam kormányzója.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Schwarzeneggernek és feleségének egyébként 4 közös gyermeke van. Arnold az 5. gyereke, Joseph most 19 éves, ő az, aki a szinész egykori szeretőjétől és egyben házvezetőnőjétől, Mildred Baenától született.

A TMZ portál szerint egyik fél sem sürgeti a dolgokat, és nem úgy festenek, mint akik hamarosan válni fognak. Még akkor sem, ha mindkettőjüknek van azóta kapcsolata: a színész évek óta jár együtt Heather Milligan-nel, Maria pedig össze is költözött egy Matthew Dowd nevű úriemberrel. Gyermekeik miatt azonban sokat van együtt a család - valószínűleg nekik nagyon kényelmes ez a jelenlegi állapot. Meg aztán a vagyon megosztása sem lenne könnyű dolog...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.