10 éves lett Liptai Claudia kislánya: igazi hölgy lett Pankából

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
fotó kislány Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Panka a hétvégén ünnepelte a 10. születésnapját. Büszke édesanyja egy fotó formájában emlékezett meg a gyermekéről. 

"Nagyon köszönöm a tegnapi jó kívánságokat! Ma pedig én kívánok a kislányomnak boldog 10. Szülinapot!" – írta a kép mellé Claudia, aki most várandós a második gyermekével. A TV2 műsorvezetője július 15-én, míg Panka egy nappal később, 16-án ünnepelte a születésnapját. Panka Sára 2006-ban jött világra, édesapja a színész Gesztesi Károly. A kislány hamarosan már nem lesz egyke, hiszen édesanyja és Pataki Ádám mestercukrász első közös gyermeküket várják, a baba idén ősszel érkezik.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Instagramon rajoskodnak a kőgazdag dubaji tinikhttp://www.life.hu/csalad/20160718-a-gazdag-dubaji-fiatalok-instagramon-menoznek-a-penzukkel.htmlEgy hely, ahol a pénzes szülők elkényeztetett kölykei kutya helyett tigrist, esetleg gepárdot tartanak, ahol senki nem vagy, ha nincs egy rakat márkásabbnál márkásabb cipőd, ruhád, ha nincsenek méregdrága ékszereid, és nem áll néhány luxusjárgány a garázsban. Dubaj kőgazdag fiataljainak a bőre alatt is pénz van, ezzel pedig szívesen kérkednek a közösségi oldalakon. Család--Gesztesi Károly: "Szaporodó család vagyunk"http://www.life.hu/csalad/20160718-gesztesi-karoly-a-szinesz-meglepo-kijelentest-tett-szeretne-meg-egy-gyermeket.htmlRendeződni látszik a népszerű magyar művész élete. A sztár sokáig hallgatott, most viszont örömmel mesélt új terveiről a Mokka stúdiójában. Család--Candice Swanepoelnél nincs szebb pocakos sztármama http://www.life.hu/csalad/20160718-candice-swanepoel-gyonyoru-kismama.htmlA szupermodell rendszeresen megmutatja, hogyan nő a pocakja: meg kell hagyni, nincs most Candice-nél szebb kismama a sztárok között! CsaládOrigoHatalmasat nőtt Amber Rose és Wiz Khalifa kisfia: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160717-amber-rose-es-wiz-khalifa-kisfia-a-haromeves-sebastian-nagyot-nott.htmlHogy ki ez a csodaszép fiatalember? Nos, a dúsidomú Amber Rose és Wiz Khalifa fiáról, a hároméves Sebastianról van szó.Család--Tess Holiday is kiáll a nyilvánosan szoptató anyukák melletthttp://www.life.hu/csalad/20160714-tess-holiday-plus-size-modellt-szoptatas-kozben-fotoztak.htmlA nyilvános szoptatás legalább annyira megosztja a sztárokat, mint a hétköznapi embereket. Ezúttal a népszerű plus-size modell fotóztatta magát szoptatás közben. Család--Puskás Peti vallomása: “Sokáig nem beszéltünk egymással”http://www.life.hu/csalad/20160714-puskas-peti-evekig-nem-beszelt-feltestverevel-annamariaval-de-ma-mar-elvalaszthatatlanok.htmlHét év korkülönbség van Puskás Peti és a nővére között, ebből adódtak is problémák. Eleinte nem volt felhőtlen a köztük lévő viszony. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.