Családi botrány: Katalin hercegné féltékeny a húgára

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Pippa Middleton Katalin hercegné féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi mennyországba. Vőlegénye ugyanis olyan életet kínál a leendő feleségének, amilyenről Katalin álmodni sem mer.

Bár Katalin hercegné dúskál a házasságával kéz a kézben járó kiváltságokban, van amit ő sem tehet meg. Nem bújhat el a nyilvánosság elől, a legrosszabb napjain is mosolyognia kell, és

még álmában sem feledkezhet meg a protokollról.

Húgát, Pippát azonban nem kötik gúsba a szabályok, eljegyzésének köszönhetően pedig - ha volt egyáltalán - egy életre megoldódott minden anyagi problémája.

Pippa Middleton Forrás: AFP/Miguel Medina

Mint arról beszámoltunk, Pippa Middleton nemsokára férjhez megy, ráadásul nem is akárkihez: jövendőbelije, James Matthews ugyanis az egyik legjobban jövedelmező befektetési cég ügyvezető-igazgatója, akinek a vagyona közel százmilliárd forintra tehető és

ez az évek során minden bizonnyal csak növekedni fog.

Katalin hercegnő Forrás: AFP/Ben Stansall

A brit királyi családhoz közelálló források szerint Katalin ezért is féltékeny a húgára, hiszen neki visszafogott életet kell élnie, míg Pippa teljesen hétköznapi emberként viselkedhet, hiszen közvetlenül nem tagja a brit uralkodóháznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.