Viszlát, London! A Beckham család ismét költözik

Forrás: AFP -
David Beckham költözés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ismét véget ért egy korszak a sztárcsalád számára: bennfenntesek szerint ismét az Államokban fognak élni Beckhamék. 

A jól értesültek tudni vélik, már megvannak a pakolással, és minden készen áll arra, hogy Londonból Beckhamék áttegyék a székhelyüket az Egyesült Államokba. Pontosabban Kaliforniába - itt fog ugyanis élni a sztárcsalád.

Forrás: AFP

David Beckhamet a minap le is fotózták edzés után Santa Monicán, de nem egyedül, és nem is feleségével. Egy ismeretlen barna lánnyal csevegett, akiről egyelőre nem tudni, kicsoda. Reméljük, nem az ismeretlen nő áll a költözés hátterében...David egyébként rengeteget edz azóta is, hogy abbahagyta a focit, új kedvence a spinninghez nagyon hasonló Soul Sycle.

A család mindenesetre eddig is állandóan ingázott: a divattervező VictoriaLondon és New York között repked, David pedig hetek óta két kisebb gyermekével, Harperrel és Cruzzal Los Angelesben időzött. Az idősebb Beckham-fiú, Brooklyn pedig mostanában New Yorkban van barátnőjével, a színésznő Chloe Moretz-el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.