A 42 éves Victoria Beckham úgy néz ki, mint egy 16 éves tinédzser lány

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
divattervező alak vékony test Spice Girls nyaralás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre vékonyabb a Spice Girls egykori tagja, aki nyaralás közben jelentkezett be rajongóinak.

Victoria Beckham sosem tartozott a nagydarab sztárok közé, a mostani, vakációzás közben lőtt fényképén azonban valószínűleg rá sem ismernénk, ha nem tudnánk, hogy az énekesnőből lett divattervező osztotta meg saját Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham

A Spice Girls egykori tagja annyira pici és vékonyka, hogy testalkata már-már egy tinédzser lányéval vetekszik. Beckhamné egyébként korábban küzdött az anorexiával, ám állítása szerint mára újra egészséges. Biztosan?

Nem ez az első alkalom mostanában, hogy elképesztően vékonyan kapják lencsevégre David Beckham feleségét: nézd csak meg itt, mennyire sokat fogyott az elmúlt időszakban Victoria!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.