Judy: "Nem tudom, meg tudnám-e osztani a szeretetem"

Judy terhesség kisbaba énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a jelek szerint nem elégedne meg egy gyermekkel. Bár tervei vannak a jövővel kapcsolatban, nem szeretné elsietni a várandosságot. 

Judy kislánya, Maja nagyon szeretne egy hugit, akit Katának hívnának majd, sőt már az oviban is azt terjeszti, hogy úton van a kistesó. Ám Judy és párja egyelőre még gondolkoznak a második babán. A sztár kicsit attól is tart, hogy túl nagy lenne már a korkülönbség a gyerekek között, ezért még nem akarja elsietni a dolgokat. A Groovehouse énekesnője úgy érzi, nem várhat már sokáig, hogy második gyermeke legyen.

Lajtai Kati a szülésről: "mély, nagyon zúzós élmény volt"http://www.life.hu/csalad/20160801-lajtai-kati-eloszor-szolalt-meg-a-szules-ota-a-sztart-nagyon-megviselte-a-szules-video.htmlAz énekesnő először szólalt meg az ügyben. Elárulta, soha nem volt még ilyen kitartó és céltudatos, mint a szülés alatt. Család--Viszlát, bulizás, helló, szoptatás! - Amikor a barátnőkből anyukák lesznekhttp://www.life.hu/csalad/20160727-amikor-a-baratnoidbol-anyukak-lesznek.htmlMinden nő életében eljön a nap, amikor a barátnői, ismerősei sorra anyává válnak. Na jó, nem igazán egy konkrét napról van szó, sokkal inkább egy folyamatról, amelyet legkönnyebben a Facebookon követhetsz nyomon. Az évek előrehaladtával a Facebook-ismerőseid helyét az ismerőseid babái veszik át, 30 évesen egyszer csak ráeszmélsz, hogy barátnőid 90 százalékának gyereke született, és hogy a barátságotok már soha nem lesz olyan, mint régen volt. CsaládOrigoBővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja?http://www.life.hu/csalad/20160729-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-egy-gyermeket-adoptalna-vagy-megsem.htmlMár többször is felröppentek olyan hírek, hogy a sztárpár ismét örökbefogadna egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy most tényleg komolyan gondolják, hogy szeretnének egy hetedik gyermeket is. CsaládOrigoUgrott Sarka Kata és Hajdú Péter közös nyaralása ishttp://www.life.hu/csalad/20160729-sarka-kata-azt-nyilatkozta-korabban-hogy-egy-darabig-minden-elnez-de-ha-megcsaljak-akkor-nem.htmlNemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban. Család--Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoNem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.