Kiss Endi válság kapcsolat Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jó ideje érezték, hogy nem működik a kapcsolatuk, ezért döntöttek a különválás mellett. Kiss Endi már el is költözött a családi fészekből, de nem ment messzire, hogy bármikor gyermekei mellett lehessen.

Nem működött már Kiss Endi és párja kapcsolata, ezért közösen úgy döntöttek, hogy nem is erőltetik tovább. Veszekedés és hangos szavak nélkül váltak el egymástól, mivel azt szeretnék, ha a két közös gyermekük nem sínylené meg nagyon ezt az időszakot.

Forrás: Red Lemon Media

Endi már el is költözött otthonról, de nem ment messzire: két utcával odébb találta meg új otthonát. "Megbeszéltük, hogy nem működik már köztünk a női-férfi kapcsolat, békességben váltunk el.

Külön folytatjuk az életünket, de a két lányunk örökre összeköt bennünket.

Most is Vera az egyik legfontosabb ember az életemben. Biztosak vagyunk abban, hogy előző életünkben testvérek voltunk, és ha nem lennének a gyerekek, akkor is barátok lennénk" - mondta Endi a Blikknek.

Így élveznek el legkönnyebben azok a nők, akik szűkebbek odalent (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-krisztian-es-dori-kiprobalta-close2you-flores-piccolo-szexteszt-hangjegyekbe-oltott-elvezet.htmlA klasszikus, csiklóizgatóval ellátott vibrátorok piacán lépett szorítóba bő másfél évvel ezelőtt a Close2You egyik legnépszerűbb terméke, amelyre kedvező árszabása és visszafogott mérete miatt annak idején tesztelőink, Krisztián és Dóri is azonnal lecsaptak. Az eltelt időszak alatt Dóri lelkesedése nem hagyott alább a kis virgonc iránt, így az időről időre újból az ágyukban landol. IntimOrigo14 év után válik Márta Lujza norvég hercegnőhttp://www.life.hu/intim/20160807-elvalik-ferjetol-marta-lujza-norveg-hercegno.htmlKülön utakon folytatja tovább a gyönyörű hercegnő és férje. Intim--Indul a méregetés: Orlando Bloom után Justin Bieber is megmutatta a dákóját (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-justin-bieber-is-meztelenul-strandolt-baratnojevel.htmlA popsztár úgy döntött, megmutatja, nem csak Orlando Bloom férfiassága figyelemre méltó. IntimOrigoSzász Emese: "Ősszel férjhez megyek"http://www.life.hu/intim/20160807-szasz-emese-parbajtorozo-magyar-olimpiai-bajnok-ferjhez-megy.htmlSzombaton este együtt örült az ország Szász Emese a riói olimpián a magyar küldöttség első aranyérmét megszerző párbajtőröző eredményének. Kiderült, a sportoló a magánéletében is sorsdöntő esemény előtt áll. IntimAFPKéssel kényszerítettek orális szexre egy nőt Pápán (18+) http://www.life.hu/intim/20160807-kessel-kenyszeritettek-oralis-szexre-egy-not-papan-fenyes-nappal-a-no-elmenekult.htmlAugusztus 5-én, 12:00 körül az említett férfi a pápai Várkertnél leszólított egy nőt, akit aztán a földre rántott, leszorította, majd egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki - közölte a police.hu. IntimThinkstockForradalmi maszturbációs segédeszköz: itt a péniszpulóver (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-forradalmi-maszturbacios-segedeszkoz-a-peniszpulover.htmlIlyen nincs és mégis van! Mit nem képesek kitalálni az örömszerzés érdekében. Hiánypótló. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.