Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-t

Forrás: Instagram/Boomerphelps -
Rio 2016 olimpia Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Phelps a 3 hónapos kisfiát is elhozta az olimpiára. Íme ő!

Phelps Rióban megszerezte a 19. aranyérmét, és ezzel jelenleg ő minden idők legsikeresebb olimpikonja. Az úszásakor azonban a kisfia szinte ellopta a show-t - hihetetlenül édes volt édesanyja karjaiban. A baba egy hatalmas fülhallgatót is kapott, ami természetes, hiszen óriási zaj van a versenyek alatt.

Forrás: Instagram/Boomerphelps

Nyílt levél az anyáknak, akik bántalmazzák a gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160808-nyilt-level-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA 2014-es bűnügyi statisztika 4163 "gyerek érdekeit sértő vagy család elleni bűncselekményt" tart nyilván. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa, több ezer olyan eset történik nap mint nap Magyarországon, amelyek rejtve maradnak és soha nem kerülnek be a statisztikákba. CsaládThinkstockHázasélet gyerekek mellett - Nem lehetetlen!http://www.life.hu/csalad/20160803-igy-vedd-meg-a-szexualis-eleteteket-a-gyerekektol.htmlEgy gyerek születése egyrészt az egyik legnagyobb csoda egy pár életében, másrészt viszont fenekestül felforgatja a szerelmesek addigi mindennapjait - no meg persze éjszakáit. Ez azonban nem kell, hogy azt jelentse, hogy búcsút kell mondaniuk az intim pillanatoknak - csupán egy kis türelemre és kreativitásra van szükség. CsaládOrigoCsobot Adélnak jól áll az anyasághttp://www.life.hu/csalad/20160807-csobot-adelnak-jol-all-az-anyasag-a-kommentelok-odavannak-erte.htmlA mosolygós Adél amióta megszületett kisfia, csak úgy sugárzik a boldogságtól. A követőig pedig nem győzik dicsérni az énekesnőt. CsaládMi történt Paul McCartney és lánya között? Nem felhőtlen a legendás zenész boldogságahttp://www.life.hu/csalad/20160805-paul-mccartney-ismet-a-felesegevel-kettesben-nyaralt.htmlMint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?! Család--Az Üvegtigris sztárjának kislánya egyidős az unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20160805-az-uvegtigris-sztarjanak-szarvas-jozsefnek-kislanya-egyidos-az-unokajaval.htmlA nagysikerű Üvegtigris Cingárja, Szarvas József mostanság az Őrség egyik apró falucskájában, Viszákban él családjával, ami nemrég a színész és kedvese kislányával, Katinkával, és egy unokávai is bővült. Család--Janet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!" http://www.life.hu/csalad/20160805-janet-jackson-50-evesen-kismama-lett.htmlAz már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.