Boldogító igen: Lola és szerelme összekötötték életüket!

Forrás: Facebook/Aktív -
házasság szerelem Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos kapcsolat az, ami Lola és párja között zajlott az elmúlt években. Felbontották az eljegyzést, de nagyon úgy tűnik, hogy mégsem bírták egymás nélkül. Újra összejöttek, és egy hindu szerzetes előtt kinyilvánították összetartozásukat.

Lola és párja tavaly szeptemberben szakítottak, pedig akkor már az esküvőt tervezgették. Az énekesnő rendkívül csalódott volt akkor, hiszen úgy érezte, révbe ért az élete, és megtalálta az igazit. Lola és hangmérnök kedvese azonban nem bírták egymás nélkül, és újra összejöttek. Az örök szerelem napja alkalmából pedig összetartozásukat is kinyilvánították egy hindu szerzetes előtt.

Forrás: Facebook/Aktív

"Bence idén januárban újra meglepett egy eljegyzési gyűrűvel, és most úgy érezzük,

valóban egymásra találtunk, és örök hűséget fogadunk egymásnak ezen a napon,

még ha jelképesen is. Sokat változtam az elmúlt hónapok alatt, mindig is hirtelen és hisztis voltam, most már sokkal higgadtabban viselkedem, és a vitákat is lazábban kezelem. Megértem erre a kapcsolatra, készen állok egy valódi házasságra, és pár év múlva jöhet a családalapítás is!" - mondta az énekesnő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.