"Egy nagy pofára esés ez egy nő életében" - Lola intim vallomása eljegyzése felbomlásáról

eljegyzés Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a romantikus eljegyzés és az esküvői tervek, az énekesnő és párja úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Lola most az Aktívban beszélt kapcsolatáról...

A fiatal sztár nagy törésként élte meg szerelmük végét, de bízik benne, hogy hamarosan megtalálja az igazit, akivel leélheti az egész életét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nekem még van egy olyan álmom, hogy ha egyszer férjhez megyek, akkor ő lesz nekem az első és utolsó férjem is. Nagyon rossz érzés volt a szakítás, mert azt hittem végre révbe értem. Időben változtattunk és nem az lett a vége, hogy összeházasodunk és egy év múlva elválunk. Egy nagy pofára esés ez egy nő életében, de örülök, hogy így döntöttünk, mert megmentettem magam sokkal rosszabb dolgoktól" - mondta az Aktívnak.

Lola korábban így nyiltkozott szerelméről: "Minden percünket együtt töltöttük. Együtt keltünk, együtt mentünk dolgozni, mivel a fellépéseimen hangtechnikusként dolgozik Bence a mai napig. Aztán teltek a hetek, hónapok, és már nem tudtunk egymásnak mit mondani. Amikor pedig elkezd unatkozni az ember a másik mellett, úgy gondolom, már menthetetlen a dolog" - nyilatkozta akkor Lola, aki belátta, türelmetlenné vált, és hiába próbálkoztak, nem tudták tisztázni a konfliktusokat.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockAz egyéjszakás futamok fő jellemzője a közös öröm és a külön bánathttp://www.life.hu/intim/20150916-pilat-gabor-az-egyejszakas-futamok-fo-jellemzoje-a-kozos-orom-es-a-kulon-banat.htmlIlyenkor semmilyen elkötelezettségről nem beszélhetünk, merthogy sokszor éppen ennek elkerülése a cél. Ha nincs elkötelezettség, akkor nincs felelősségvállalás sem, és a párkapcsolati kudarcélményt, valamint a csalódást is minimalizáltuk. Sőt...IntimThinkstockPumped Gabo meztelenül fotózkodott az Instagramon http://www.life.hu/intim/20150918-pumped-gabo-puceran-szelfizik-a-tukor-elott-es-egy-szmajli-takarja-a-peniszet.htmlA Balaton Sound tánckirálya igazi celeb lett az utóbbi hónapokban, és folyamatosan tölt fel magáról a közösségi portálokra igazán sokat mutató képeket. Most is így tett, és csak egy kis szmájli jel takarja a férfiasságát. IntimOrigoRubint Réka és Schobert Norbi szerelmesebbek, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150918-rubint-reka-es-schobert-norbert-szerelmesen-bujnak-ossze-egy-foton.htmlTizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem Rubint Réka és Schobert Norbert között. Ezt egy igazán intim fotóval bizonyították. IntimOrigo10 dolog, amit elrontanak a pasik az első randin http://www.life.hu/intim/20150918-tiz-banalis-hiba-amit-elkovethetsz-pasikent-az-elso-randin.htmlUraim! Ha randira hívtok egy hölgyet, mindig be kell tartanotok néhány alapszabályt, különben biztosak lehettek abban, hogy fújhatjátok az újabb közös este lehetőségét. Intim--5+1 dolog, amire a pasi valójában gondol, amikor azt mondja: "Semmi!"http://www.life.hu/intim/20150917-erre-gondol-valojaban-a-pasid-most-kiderul.htmlA barátod bámul ki az ablakon, nem szól hozzád és a tekintetedet sem keresi. Elereszt egy érthetetlen mondatot. Bárhol, bármikor fordul ilyen elő, óhatatlan, hogy közben azon gondolkozol: „Vajon mi jár a fejében?” Ezt sokszor szóvá is teszed neki, a legtöbbször pedig ezt a választ kapod utána – amit te is adnál: „Semmi!” vagy ugyanazt a mondatot elismétli. Fejtsük meg, mit is gondolhat valójában egy férfi az ilyen helyzetekben? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.