Hát nem édes? Így szundikál Jamie Oliver újszülött kisfia

fotó kisfiú kisbaba Jamie Oliver cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárszakács rettentő büszke a kisfiára, így újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. A kis csöppség egyszerűen ennivaló! 

"Anya & Baba...zzzzz" - írta a fotó mellé Jamie. A sztárséf kisfia teljesen egészségesen jött a világra, a róla készül fotót néhány óra alatt már több százezren lájkolták. A sztár nem csak világhírű szakács, hanem hatalmas rutinnal rendelkező apuka is, hiszen összesen 5 gyerekkel büszkélkedhet. Az édesapa nemrég egy interjúban elárulta, hogyan nevelik feleségével a kis lurkókat, melyről ide kattintva olvashatsz bővebben. Addig is nézd meg a bájos babafotót:

Hogyan lett Jamie Oliverből Pucér sztárszakács?

A jóképű sztárszakács már több, mint tíz éve házas, három lánya és egy fia van. 2003-ban a Brit Birodalom rendjének lovagjává ütötték és karitatív oldalát is gyakran csillogtatja. Élenjáróvá vált az iskolai étkeztetés egészségesebbé tétele terén vívott harcban. Feed Me Better címen 2005-ben Angliában országos szintű programot indított az ügy érdekében. 2011-ben az Egyesült Államokban forgatott Jamie's Food Revolution című műsor pedig azt mutatta be, hogyan törekszik az amerikai fiatalokat rábírni a gyorséttermi étkezés elhagyására.

Péter Szabó Szilvi tavasztündérként pózol: Ő a legszebb kismama!http://www.life.hu/csalad/20160819-peter-szabo-szilvi-tavasztunderkent-pozol-teljes-harmoniaban.htmlNem lehet elégszer leírni, hogy Péter Szabó Szilvia gyönyörű kismama, aki kivirult a terhessége alatt. Legújabb fotóján is csak úgy ragyog. Család--Damu Roland megmutatta kislányát- ritkán látott fotó apáról és lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-damu-roland-kislanyaval-szelfizik-mosolyog-a-celeb.htmlKöztudott, hogy sajnálatos módon megromlott a viszony Damu Roland és felesége között. Damu Edina a hírek szerint nem tudott felhagyni alkoholfüggőségével, többször kellett kórházba is szállítani. Közös kislányukat, Maját Edina testvére neveli egyelőre. Az apuka most feledve minden rosszat, egy igazán cuki fotót posztolt kettejükről Család--Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia 6 éves letthttp://www.life.hu/csalad/20160819-sarka-kata-es-hajdu-peter-kisfia-david-ma-6-eves.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kisfia, Dávid ma ünnepli 6. születésnapját. Édesanyja és édesapja is egy-egy cuki fotóval köszöntötte a kisfiút. Család--Pachmann Péter: "Mióta Anna megvan, szelídebb lettem!"http://www.life.hu/csalad/20160802-pachmann-peter-joshi-bharattal-beszelgetett-csaladrol-kislanyarol.htmlPachmann Péter magánéletéről ritkán olvashatunk. Nem véletlen, hiszen a Tények műsorvezetője óvja családját és csak ritkán enged betekintést mindennapjaikba. Joshi Bharatnak viszont mesélt kislányához fűződő viszonyáról.Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Schwarzenegger házasságon kívül született fia szakasztott az apjahttp://www.life.hu/csalad/20160711-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-fia-szakasztott-az-apja.htmlArnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia lehetne a legújabb Terminátor, hiszen megszólalásig hasonlít világhírű apjára. Leszámítva a hosszú loknijait. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.