Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"

Forrás: RTLKLUB -
Kinizsi Ottó család Barátok közt spinning Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.

"Soha nem bántam meg egy pillanatig sem, hogy hat éve feladtam a színészi karriert, és Ottóval úgy döntöttünk, én maradok itthon a gyerekekkel. Ottó nagyon tehetséges ember, akit most hagyok, hogy kibontakozzon. Aztán lehet, hogy néhány év múlva nekem is adódik egy ilyen lehetőségem" - árulta el a Blikknek Anita, aki bár már nincs mindennap képernyőn, a színházban és az edzőtermekben gyakran találkozhat vele a közönség.

Deutsch Anita Forrás: RTLKLUB

Nem most van a színészi karrierem a csúcspontján, ezzel tisztában vagyok. Nem vagyok állandó tagja egyik társulatnak sem, de ha időm engedi, szívesen elvállalok egy-egy darabot. Imádok játszani, színpadon lenni, és bevallom, gyakran hiányzik ez a világ. Nem vagyok elégedetlen, és nagyon boldog az életem,

de lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam.

De tudom, most a gyerekek a legfontosabbak, aztán ha egyszer úgy adódik, nagyon szívesen visszatérek bármelyik hazai színházba! Nyilván az évek előrehaladtával ez egyre nehezebb, de tele vagyok tervekkel – sóhajtott Anita, aki három éve spinracingedzőként órákat is ad.

Anita a spinning szerelmese Forrás:

"A színpad mellett a sport a másik nagy szenvedélyem, és szerencsés vagyok, hogy ezt is a munkámnak tekinthetem. Sajnos egy lábsérülés ­miatt mostanában már kicsit kevesebb edzést tarthatok. Mindig megtalálom az arany középutat, hogy a gyerekeimmel is legyek, és ebben a szakmában is dolgozhassak" – árulta el Anita.

A világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigoEzért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigoÓriási meglepetés várta a Rióból hazatérő Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/csalad/20160827-oriasi-meglepetes-varta-a-riobol-hazatero-kenderesi-tamas-olimpiai-bronzermes-uszot.htmlTamás csodálatos teljesítsményt nyújtott a riói olimpián, bronzérmet szerzett 200 méter pillangón, és az előfutamokon kétszer is legyőzte példaképét, Michael Phelpset. Tamás szülei alaposan meg is hálálták fiuk csodás teljesítményét, hatalmas meglepetéssel várták haza.Család--Íme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigoMegmutatta terhespocakját a 72 éves Mick Jagger fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160826-melanie-hamrick-balerina-allapotos-az-apuka-mick-jagger.htmlSosem késő apukának lenni - valószínűleg ezt vallja a már nem éppen fiatal rocksztár, Mick Jagger. Család--Amikor a józan ész megáll - Nyugat-európai fiatalok, akik az ISIS-t választottákhttp://www.life.hu/csalad/20160825-nyugat-europaikent-az-isisben.htmlBármilyen meglepő, a nyugati társadalomban született és ott felnövekvő emberek között is akad, aki önszántából akar csatlakozni az ISIS radikális szervezetéhez, és hazáját hátrahagyva áll be a dzsihádista mozgalmak mögé. Az alábbiakban ilyen esetekből válogattunk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.