Máté Krisztina:”Soha nem érzem elég jó anyának magam”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
anyaság család Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigorú tekintetű Máté Kriszta szemei ma már csillognak a boldogságtól, ami nem is csoda! Boldog házasságban él, és két rendkívül okos, valamint kitartó gyermek édesanyja. Ennek ellenére ő örökké kételkedik saját magában.

Máté Krisztával ma már nem nagyon találkozhatunk a képernyőn, inkább a háttérben tevékenykedik, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy visszalépett volna. Komoly műsor producereként dolgozik, emellett boldog házasságban él és a gyermekire is büszke lehet.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mindkét csemetéje karatézik, ráadásul egészen magas színvonalon űzik ezt a sportot, ami miatt a tévés rendkívül büszke anya, habár dicsekedni nem szokott. Az viszont örökké kérdés benne, hogy ő a maximumot nyújtja-e. "A Keresem a családom című műsor, amelynek producere vagyok, gyakran szembesít azzal, hogy egy anya döntéseinek súlyát egy gyerek az élete végéig hurcolja" - mondta Máté Kriszta a Best Magazinnak, aki üdvözíti azt az egyre népszerűbb trendet is, hogy nem kell tökéletesnek lenni. "Felszabadító, mert

maximalista vagyok, mindig a tökéletességre törekszem, így sohasem érzem elég jó anyának magam"

- mondta a tévés, aki a szerepléstől is tiltja a gyermekeit. "Azt gondolom, fontos, hogy önmaguk sikerével szerepeljenek majd, és ne a szüleik miatt" - árulta el Máté Kriszta.

Mondj nemet az erőszakra, mondj nemet a megaláztatásra - Interjú az egyetemi visszaélésekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160901-egyetemi-megalazas-es-eroszak-interju-winkler-zsuzsannaval-nane.htmlA fiatalokban is nagyon erősek a nőkkel kapcsolatos sztereotípiák. Már tizenéves korukban is tudják, hogy mik azok az elvárások, amiknek – úgy érzik – a lányoknak meg kell felelniük: hogy hogyan kell kinézniük, vagy például, hogy mi mindent kell megtenniük és elfogadniuk egy párkapcsolatban. A nőkkel szemben sokkal több ilyen szerepelvárást támaszt a társadalom, mint a férfiakkal szemben, ráadásul ezek az elvárások sokkal korlátozóbbak. Család--Pachmann Péter elszökött egy hétre kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160902-pachmann-peter-elszokott-kedvesevel-nehany-napra-hogy-kipihenje-magat-es-feltoltodjon.htmlPachmann Péter az elmúlt időszakban őrült tempót diktált, nem igazán szánt időt a pihenésre. Nem is csoda, hogy az idei nyaralás szinte életmentő volt számára. Család--Napi örömhír! Kisbabát vár a magyar énekesnő, Palya Beahttp://www.life.hu/csalad/20160902-palya-bea-kisbabat-var-a-sztar-nem-gondolta-volna-hogy-ujra-terhes-lesz.htmlAz énekesnő nem gondolta volna, hogy ilyen váratlanul és gyorsan megfogan második gyermekük. Család--Ördög Nóra elsírta magát: a műsorvezető fájó szívvel vált egy kisfiátólhttp://www.life.hu/csalad/20160902-ordog-nora-konnyekben-tort-ki-vencel-hamar-megszokta-a-bolcsodet.htmlAz édesanya nagyon büszke a csemetéire. Mici két hét múlva kezdi az óvodát, Vencel pedig hamar megszokta a bölcsődét. Család--Nagy nap ez a mai Liluék számára ishttp://www.life.hu/csalad/20160901-lilu-kisfia-iskolaba-ment.htmlLilu ritkán posztol családjáról, nagyon védi magánéletét. Ám a büszke anyai szív ezúttal kivételt tett. Család--Hát nem édes? Megmutatta kisfiát Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20160901-justin-timberlake-kisfia-a-kis-silas-nagyon-hasonlit-az-edesapjara-cuki-foto.htmlMúlt hétvégén egy lesifotós kapta lencsevégre az apa-fia párost, amint éppen kirándultak. A kis csöppség egyszerűen ennivaló.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.