Fontos hagyományt vihet tovább Liptai Claudia kisfia

Forrás: TV2 -
cukrász TV2 kisbaba Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiának egy, kedvesének három lánya van, ezért is örülnek nagyon kisfiuk érkezésének. A műsorvezető várhatóan két hónap szül.

A TV2 sztárja a Best magazinnak árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Nagy a bolsogság, hogy a négy lány mellé egy kis trónörökös is érkezik. A kisfiú születése azt is jelenti, hogy tovább él a Pataki név, a negyedik generáció is viszi tovább a cukrászdinasztia nevét.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: TV2

Az érdi Pataki cukrászda népszerűsége lassan fél évszázada töretlen:

"A nagyszüleimnek egy kis presszója volt Tápiógyörgyén, tulajdonképpen innen indult a családi vállalkozásunk. Az édesapám és a húga itt ismerkedett meg a vendéglátással, és persze a sütik világával is. Nagy büszkeség egyébként, hogy édesapámról a halála után tavaly utcát neveztek el. Tápiógyörgyéről költöztek Érdre, ahol klasszikus családi vállalkozás lett a cukrászdánk, amit a testvéremmel, Jánossal és az unokatestvéremmel, Sanyival viszünk" - meséli a Borsnak Pataki Ádám, Claudia párja.

Ádám azt is elmondta, hogy esze ágában sincsen kisfiát a cukrász pályára kényszeríteni, hiszen őt sem erőltette annak idején az édesapja:

"Hogy a kisfiunk sorsa miként alakul, majd az élet hozza. Nem erőltetek rá semmit. Az apám sem ragaszkodott hozzá, hogy a helyébe lépjek, pedig néha vágytam rá, hogy hívjon. Akkoriban neki nagyon sok dolga volt, hajnalban kelt és ment fagyit készíteni, sütiket sütni, pogácsát és sajtosrudat. Én pedig ott sertepertéltem a lába alatt. Önszorgalomból. Most ugyanezt csinálják velem a lányaim, Anna és Gréta, a hat és fél éves ikrek. Imádnak marcipánnal dolgozni, szeretik a közeget. Majd meglátjuk, a fiam érdeklődik-e. Mindenesetre elmondhatatlanul boldog vagyok az érkezése miatt, mindannyian nagyon várjuk már, hogy velünk legyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.