Hoppá! Brangelináék válása után egy nappal szakított Jennifer Aniston?

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát ez érdekes időzítés! Egy nappal azután, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válásának híre végigsöpört a világon, a színész exe, Jennifer Aniston is újraértékelte a házasságát Justin Theroux-val. Azt állítják, ő is a válást fontolgatja.

Lapinformációk szerint Jen és férje között sincs minden rendben. A színésznő állítólag őrülten féltékeny a párja exére, Heidi Bivensre. Jó ideje veszekednek már azon, hogy a férfi sms-eket küldözget a nőnek, és úgy tudni, már nem is nagyon beszélnek egymással – mondjuk ezt a Hollywoodlife című lap állítja az InTouch magazinra hivatkozva, szóval azért ne vegyünk rá mérget.

Forrás: Northfoto

A lap egészen odáig megy, hogy Jen és Justin már a szakítást fontolgatja, és mikor máskor lehetne ez megtenni, mint pár nappal Brangelináék szakítása után. (Kár, hogy azt már nem vetítik elő, hogy Brad és Jeniffer újra egymásra találnak majd.) Nos, addig is remegve várjuk a fejleményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.