Brad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellen

Brad Pitt válás színész Angelina Jolie bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. 

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a világ egyik legnépszerűbb sztárpárja, Angelina Jolie és Brad Pitt útjai örökre különválnak. Nemrég a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével. Most újabb botrányos információk kerültek felszínre.

A sztárpárhoz közeli informátorok elbeszélése alapján a TMZ arról ír, hogy múlt szerdán Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel repültek egy magángépen. Az édesapa rövid idő alatt alkoholos és drogos befolyásoltság alá került, mely kihatással volt az útra is:

Pitt állítólag kiakadt, elkezdett üvöltözni a gyerekekkel, és fizikailag is bántalmazta őket.

Forrás: Vogue

Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, akik a hírek szerint már kihallgatták Pittet és Jolie-t, és a gyerekek kikérdezését is tervezik.

"Nagyon komolyan veszi az ellene hozott vádakat, azt állítja, nem erőszakoskodott a gyerekekkel, és nagyon sajnálja,

hogy az ügyben érintett emberek a lehető legrosszabb fényben próbálják feltüntetni őt" - mesélte egy közeli ismerős a TMZ- nek. A pár 12 évig volt együtt, 2 éve házasok, az utóbbi hónapokban azonban már nagyon keveset mutatkoztak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.