Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatban

Forrás: AFP -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Órákkal Angelina Jolie közleménye után Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatban. 

Az ősz kezdetével véget ért egy korszak Hollywoodban: a Brangelina-tündérmese vége válás lett. Angelina Jolie után most Brad Pitt is megtörte a csendet, és elmondta, mit gondol a válásról és a történtekről.

Forrás: AFP

Angelina Jolie hétfőn adta be a válókeresetet, amelyben azt kérte, 6 gyermeküket nála helyezzék el, de Brad is velük lehessen, amennyit csak akar. A színésznő nem kért feleségtartást sem.

Marion Cotillard és Brad Pitt az Allied című filmben Forrás: People

A pár 12 évig volt együtt, 2 éve házasok, az utóbbi hónapokban azonban már nagyon keveset mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, és jó ideje pletykáltak arról, hogy a válás szélén vannak. A bilit állítólag Brad és kolléganője, Marion Cotillard viszonya borította ki, és bár most Angelina és Brad is higgadtan nyilatkoznak, szinte mérget vehetünk arra, hogy hullanak még ki csontvázak a szekrényből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.