Íme Julia Roberts gyönyörű családja

Forrás: NORTHFOTO -
Julia Roberts család Daniel Moder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts féltve őrzi családját a nyilvánosságtól, ezért igazán ünnepi alkalom, amikor mégis megpillanthatjuk férjével, vagy gyermekeivel. A hétvégén például focimeccsen járt a színésznő szeretteivel együtt.

A gyönyörű színésznő családját nem sokszor szokta megmutatni. Ellentétben sok kollégájával, ő nem osztja meg a közösségi oldalakon a magánéletét, így csak néha láthatjuk a gyermekei és férje körében. Ezúttal egy közös hétvégi programon sikerült lencsevégre kapni a boldog családot, így mindenki bepillantást nyerhet abba, hogyan tölti a sztárpár a vasárnapját.

Forrás: NORTHFOTO

Julia Robert és rendező férje Daniel Moder a gyerekek focimeccsét figyelték, és annak ellenére, hogy már 14 éve alkotnak egy párt még mindig szerelmesek egymásba! Brad Pitt és Angelina Jolie sokkoló szakítása után öröm látni egy jól működő sztárházasságot.

Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.