Berki Krisztián: "Én készítem fel Natasát az életre"

Forrás: Instagram/aberki -
műsorvezető kislány család szegénység Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legmegosztóbb személyisége újabb őszinte nyilatkozattal rukkolt elő. A műsorvezető szerint se ő, se párja nem tudja, milyen az igazi családmodell. 

Korábban már sikerült néhány részletet megtudnunk Berki Krisztián gyermekkoráról, amiről kiderült, hogy nem volt teljesen tökéletes. Azt ugyan látjuk, hogy ma már nincsenek anyagi gondjai, de nem volt mindig ilyen élete. Szerinte hiába a mostani jólét, ha nem tudja pontosan meghatározni, hogyan is kellene viselkedni a családjával - írja a hot! Magazin.

Forrás: Instagram/aberki

"Én és Pamela rossz családmodellt láttunk. Mindketten elvált szülők gyerekeiként nőttünk fel, és nem tudtuk, hogy milyen az igazi családi idill. Ettől függetlenül keményen dolgozunk azért, hogy lányunknak megteremthessük. Én készítem fel Natasát az életre, az édesanyja pedig tartja a szoknyáját, hogy oda bármikor visszaszaladhasson, ha biztonságra van szüksége." - nyilatkozta az édesapa, aki szerint kislánya már most nagyon jól viseli az őt körülvevő népszerűséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.