Harper Beckham élete egy valóságos tündérmese

Forrás: NORTHFOTO -
David Beckham Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harper Beckham irigylésre méltó életet él. Nemcsak azért, mert bármit megkaphat, amit kiejt a száján, hanem azért is, mert olyan odaadó szülei vannak, mint David és Victoria. A kislány élete tényleg egy tündérmeséhez hasonlít, sítlusérzékét pedig örökölte az édesanyjától.

Harper Beckham semmiben nem szenved hiányt, szülei minden földi jóval elhalmozzák, és még a kellő törődést és szeretetet is megkapja. Victoria és David talán túlzásba is viszik az egyetlen lánygyermekük feletti gondoskodást, hiszen Harper élete már így is olyan mint egy valóra vált álom.

Forrás: NORTHFOTO

A kicsi lány a sztárok kedvenc manikűrösétől minden héten kap kezelést, Tommy Bachik szerint pedig

Harper stílusérzéke máris több felnőttét megszégyeníti.

Ez nem is csoda, édesanyja is egy divatdiktátor, van kitől ellesni a tippeket. Az egész család valóságos hercegnőként bánik a legkisebb gyerekkel, de mégis az apukája az, aki mindent megtesz érte. Nem egyszer láthattuk, hogy David Beckham, a szívdöglesztő sztárfocista mindenre hajlandó kislánya kedvéért. Ha kell, akkor ruhát varr Harpernek, és a rajzát is magára tetováltatta!

David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernek

Elolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. David pedig előszeretettel falaz kicsi hercegnőjének! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.