Gyereket szeretne a leszbikus magyar színésznő – donorra várnak

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gallusz Niki gyermekvállalás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki hosszú évek óta nyíltan vállalja, hogy nővel él együtt. Bár korábban elképzelni sem tudta, hogy ez így lesz, ma már úgy gondolja, hogy teljesen természetes a kapcsolatuk, most pedig babára vágynak nála fiatalabb szerelmével.

„Szeretnénk családot, de azt mindig elmondom, hogy rugalmas, de konzervatív lány vagyok, kell a gyereknek apuka és anyuka egyaránt. A párom alkalmas lenne arra, hogy részt vegyen egy ilyen konstrukcióban, de azt az úriembert még nem találtuk meg, aki ebben részt venne. De nem is keressük, mert ha ennek így kell lennie, ez létre fog jönni” – árulta el a FEM3 Caféban Niki.

Gallusz Niki Fotó: Polyak Attila - Origo

Niki úgy gondolja, hogy egészségesebb beszélni kapcsolatáról, mint rejtőzködni, hiszen az ország nagyon pici, nem tudnának úgysem elrejtőzni. Azt mondja, ha valakit szeret, akkor azt teljes vállszélességgel, teljes lelkével teszi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.