Nagypapa lett a nemzet csótánya, Nagy Feró

unoka kisbaba Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 3-án megszületett Nagy Feró idősebbik fiának első gyermeke.

Botond kisfia, Patrik Dominik a rocker első unokája, és aznap született, mint Feró anyukája.

Fotó: Mudra László - Origo

"Nagyon boldog vagyok, és nagyon szerencsés is, mert alig fél órával a születése után már láthattam. Megható dolog volt, hogy egyáltalán ilyen hamar odaengedtek a picihez, aki gyönyörű szép, de milyen is lenne! Most is oda tartunk az újdonsült nagymamával az oldalamon, aki talán még jobban odavan, mint én" - mondta Feró a Blikknek.

Feró fia, Botond, aki a Beatrice menedzsere is, nagyon remélte, hogy a pici megvárja őt, és október másodika után jön a világra:

"Tudtuk, hogy október első napjaiban születik majd, de még anyukája hasában arra kértem, hogy legyen olyan drága, és október másodika után jöjjön a világra. Addig ugyanis turnén voltunk, és én szerettem volna ott lenni a születésénél. Megvárt, és be kell vallanom, csodálatos élmény volt, amikor október 3-án 3070 grammal és 52 centiméterrel megszületett a kisfiam" - nyilatkozta a büszke apuka, aki hamarosan haza is viheti családját a kórházból.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.