Szulák Andrea az örökbefogadást fontolgatja?

Fotó: László Zsigmond/Life.hu -
örökbefogadás otthon család Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea immár egyedülálló anyaként éli életét. Mint mondja, kislányával, Rozinával legendás kapcsolatot ápolnak és igyekszik minden fontos dolgot megtanítani vele, leginkább azt, mik a valódi értékek a világban. A fontos döntésekből sem hagyja ki soha, éppen ezért beszélgetett már vele arról is, mi lenne, ha segítenének egy család nélküli kisgyereken...

Az énekesnő egy ideje már az egyedülálló édesanyák táborát erősíti. A karrier és a család hatalmas fegyelmet és áldozatokat követel egy művésztől. Így van ezzel Szulák Andi is, aki bár számos darabban játszik, fellépései vannak, emelett édesanyaként is helyt kell állnia.

Andrea őszintén mesélt az anyaságról, válásról és az örökbefogadásról is a Story Magazinban adott interjújában.

Szulák Andrea lánya tiszta anyja lett! Fotó: László Zsigmond/Life.hu

"Az anyám egyedül nevelt fel engem, nekem ebben még nincs rutinom, és nem tudom tőle megkérdezni, miként kell ezt jól csinálni.

Nem tudom, hogyan kell egyedül nevelni egy gyereket,

és azt sem, hogyan kell jól nevelni, csak azt tudom, hogyan kell szeretni. Jól csinálom vagy sem, azt majd az idő eldönti. Évekkel később tudok majd erre válaszolni. Majd amikor kamaszkorában hazaállít piercingekkel az orrában, a szájában, tetoválással a karján, a testén, lilára festett hajjal... nem tudom, mi lesz akkor, mit fogok csinálni, de hogy akkor is nagyon fogom szeretni, az biztos."- vallotta be az énekesnő.

Mesélt arról is, hogy Rozina születése előtt el tudta volna képzelni, hogy örökbefogadjon olyan gyerekeket, akikről lemondtak a szülei, a kislánya megérkezésével viszont egy időre eltette magában a kérdést.

"Éveken keresztül gondoltam arra, hogy majd én megmentem az árvákat, de aztán megszületett a lányom, és más feladatot szánt nekem a Jóisten. Beszéltünk erről már Rozinával, mind a ketten azt mondtuk, jó lenne, ha tudnánk segíteni valakin, de egyelőre ennél tovább nem jutottunk."- mesélte Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.