Geri Halliwell várandós Spice Girl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. 

Geri Halliwell első kislánya már 10 éves, és egy futó kalandból született. A vörös szépségnek nem igazán volt szerencséje a férfiakkal egészen addig, amíg rá nem talált jelenlegi és egyben első férjére, Christian Hornerre. Másfél éve össze is házasodtak, és mindennél jobban vágytak arra, hogy közös gyermekük születhessen, ám tisztában voltak azzal, hogy negyvenéves kor fölött elég kicsi a természetes úton történő teherbeesés esélye. A csoda mégis megtörtént, Geri kisbabát vár, amit egy nagyon édes bejegyzésben tudatott a nagyvilággal.

God bless Mother Nature #mamaspice

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

„Geri elég ismerősénél végignézte, mennyit kínlódnak, hogy negyven fölött gyerekük szülessen. Ő nem akart mesterséges megtermékenyítést, hormonkezeléseket és lombikprogramot. Elfogadta, hogy mivel 44 éves, már nem biztos, hogy megadatik neki újra az anyaság, és férjével együtt úgy gondolták, a természetre bízzák” – írja a Best Magazin.

Muri Enikő édesanyja miatt költözött el a szülői házbólhttp://www.life.hu/csalad/20161028-muri-eniko-edesanyja-miatt-hagyta-el-a-csaladi-feszket.htmlMuri Enikő karrierje az X-faktrorban kezdődött, azóta pedig sebesen szárnyal felfelé. Jelenleg a Tv2 Sztárban sztár című műsorában csillogtatja meg tudását hétről hétre. Családjáról viszont csak nagyon ritkán mesél az énekesnő... CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSosem volt még ennél boldogabb Baukó Évahttp://www.life.hu/csalad/20161025-babahirnek-orvendezik-bauko-eva-es-csaladja.htmlÉva köztudottan imádja a gyerekeket, képmegosztó oldalán rendszeresen posztol közös képeket testvére gyerekeivel. Nem csoda hát, hogy felvillanyozta az egykori ValóVilág versenyzőt az újabb gólyahír. Család--Ördög Nóra elmesélte, miért került padlórahttp://www.life.hu/csalad/20161025-ordog-nora-blogbejegyzeseben-meselt-egy-ujabb-tortenetet-kis-csaladjarol.htmlÖrdög Nóra blogbejegyzései mindig őszinték, viccesek, és tele vannak harmóniával még akkor is, amikor a családi káoszról ír. A népszerű műsorvezető ezúttal hálószobájuk padlóján elmélkedett arról, hogyan is került mindkét gyermekük a szülői ágyba. Család--Megszületett Dobó Ági szépségkirálnyő második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161024-dobo-agi-vilagra-hozta-masodik-kisfiat-is.htmlDobó Ági immáron kétgyerekes családanya, ugyanis hétfő hajnalban világra hozta második kisfiát is. A hírt egy megható fotóval tudatta az édesanya közösségi oldalán. CsaládOrigoSarka Kata és Hajdú Péter kibékülnek?http://www.life.hu/csalad/20161024-sarka-kata-es-hajdu-kibekulnek-kata-enyhulni-latszik.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról hetente derülnek ki apróbb részletek. Állítólag a pár már a válópert is beadta, de vannak olyanok is, akik azt állítják, az egykor szerelmes házaspár újra nyit egymás felé...Család--"Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben" - Félelmeiről vallott Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/csalad/20161004-peter-szabo-szilvia-szules-elotti-felelmeirol-meselt.htmlPéter Szabó Szilvi élete legszebb és legboldogabb időszakát éli, ám a szülés előtti utolsó hónapban őt is utolérte a félelem: bepánikolt attól, vajon mindent előkészített-e a kisbaba érkezésére. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.