Elhagyták az országot Sarka Katáék

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata Hajdú Dávidka Amerika Hajdú Noncsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan mindenkinek elkezdődik a hosszú hétvége, ám Sarka Katáéknál már tart is a pihenés. A műsorvezető nem akárhol tölti el ezt a pár napot: gyermekeivel együtt Amerikába utaztak.

Pár óra múlva mindenki belevetheti magát a hosszú hétvége kellemes pillanataiba, Sarka Katáéknál viszont már néhány órája el is kezdődött a pihenés. A műsorvezető úgy döntött, nem Magyarországon tölti el ezt a néhány napot, inkább egy különlegesebb helyszínt választ a kikapcsolódásra.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata Amerikát tűzte ki úti célul, gyermekeivel együtt készülnek a nagy kalandozásra. Dávid és Noémi biztosan nagyon fogják élvezni a kikapcsolódást, ugyanis az orlandói Disneylandbe készülnek, ami garantált szórakozás a gyerekek számára, akiket biztosan megvisel szüleik házassági válsága. Főként miután Kata és Péter nyilvánosan is összeszólalkoztak egy okmányirodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.