Som-Balogh Edina kislányt hord a szíve alatt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színésznő terhesség Som-Balogh Edina kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen egy gyermekkori álma válik valóra: végre kislányos anyuka lesz. 

Som-Balogh Edina sokáig küzdött azért, hogy újra édesanya legyen. A Life.hu sztárszerzője egy szomorú eseményt is megoszott a rajongókkal: egy évvel ezelőtt is teherbe esett, de elvetélt. Most viszont szárnyal a boldogságtól, hiszen

egy kislányt hord a szíve alatt,

erről pedig örömmel mesélt a Life.hu-nak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Kislányt hordok a szívem alatt. Nagyon boldog vagyok, hiszen mindig is vágytam rá, hogy egyszer lányos anyuka legyek. Nem görcsöltem rá a dologra, az elejétől fogva csak az jár a fejembe, hogy egészséges legyen. Szerencsésnek érzem magam, hiszen így egy igazi "álomcsalád" modell válik most valóra" - mondta a kismama, aki párjával már a baba nevén is megegyezett. "A Lilien név az, ami mindkettőnknek tetszik, de várjuk ki a végét" - tette hozzá a csinos színésznő.

Som-Balogh Edina: "Nagyon féltem tőle, hogy megismétlődik a múlt"

A műsorvezető és párja tavaszra várja a baba érkezését. A kismama a Life.hu-nak örömmel mesélt a terhességről és leendő csemetéjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.