Örökké Katalin hercegnő és Pippa árnyékában él James Middleton

Forrás: AFP/John Stillwell -
Pippa Middleton család Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet könnyű James Middletonnak: a férfi amióta csak az eszét tudja, minden testvéreiről, Katalinról és Pippáról szól - erről mesélt nemrég egy interjúban. 

"Valószínűleg ez lesz az én életem története" - meséli James Middleton, aki saját bevallása szerint mindig is csak harmadik volt a gyerekek között.

Az iskolában diszlexiával küzdött, nem volt soha jó tanuló, így mindig okos és sportos nővéreihez hasonlítgatták őt.

Pippa és James Middleton Forrás: AFP/John Stillwell

"Most és az iskolában is én csak Pippa és Katalin kisöccse voltam" - mondta a 29 éves férfi egy interjúban. "Persze nagyon büszke vagyok erre a titulusra, de azért mégis...A nővéreim nagyon magabiztosak és sikeresek, én meg mindig megkaptam: Ó, szóval te vagy Pippa öccse! Vagy Kataliné! "

A fiú az iskolában sem találta meg önmagát, a tanulás sosem ment neki annyira jól, mint a lányokak. Amikor például Pippa meglátogatta őt, mindig kicsit szégyenkezett maga miatt. Még csak 23 éves volt, amikor Vilmos herceg lett a sógora, amitől rá is elég sok tekintet szegeződött. Azonban most már másra koncentrál: hamarosan meg szeretne házasodni, gyerekekre vágyik, hogy saját élete lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.