Billy Bob Thornton: "Sosem voltam elég jó Angelinának!"

Forrás: AFP -
család Billy Bob Thornton házas Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billy Bob Thornton, Angelina Jolie ex-férje nemrég úgy döntött, mesél kicsit arról, miért is ment tönkre a kapcsolata a színésznővel. 

Billy Bob és Angelina 1999-ben, egy filmforgatáson találkoztak, 2000-ben pedig össze is házasodtak. Kívülről vadnak tűntek és szenvedélyesnek, ám mint utóbb kiderült, ez nagyon kevés volt ahhoz, hogy hosszú távon is együtt maradjanak.

Forrás: AFP
Hillary Clinton után szabadon - A legbefolyásosabb nők a politikábanhttp://www.life.hu/csalad/20161110-a-legbefolyasosabb-nok-a-politikaban.htmlTalán nem túlzás azt állítani, hogy az egész világot sokkolta az amerikai elnökválasztás eredménye. Trump megválasztásával Hillarynek nem jött össze, hogy ő legyen az Egyesült Államok első női elnöke. A pozíció betöltésére 2020-ra azonban már meg is van az újabb jelölt – a következő listán ő is szerepel. Íme, a világ öt legbefolyásosabb női politikusa. Család--Liptai Claudia megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20161110-liptai-claudia-megmutatta-kisfiat-pataki-marcell-adamot.htmlLiptai Claudia október végén adott életet kisfiának, akit Pataki Marcell Ádám névre kereszteltek. Az örömhírt azonnal tudatta rajongóival a műsorvezető, és szerencsére arra sem kellett sokat várni, hogy megmutassa a csöppséget. Íme, az első közös fotó Claudiáról és gyermekéről. CsaládOrigoMalek Andrea kislányáról: “Kicsinál engem az a gyerek” http://www.life.hu/csalad/20161108-malek-andrea-bevallotta-hogy-kislanya-kicsinalja-eddig-azt-hitte-tud-gyereket-nevelni.htmlMár két fia volt Malek Andreának, ezért nem gondolta, hogy különösebb problémát fog okozni számára egy harmadik gyermek felnevelése. Azonban rá kellett jönnie, hogy mégsem olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzelte. Család--Brangelina-válás: eldőlt a gyerekek sorsahttp://www.life.hu/csalad/20161108-brad-pitt-es-angelina-jolie-valas-a-szinesznonel-maradnak-a-gyerekek.htmlKét hónapja zajlik a sztárpár válási és gyermekelhelyezési procedúrája: hétfőn megszületett a döntés, egyelőre kinél is marad Brad Pitt és Angelina Jolie 6 gyermeke. Család--Lezárult a vizsgálat Brad Pitt ellen: nem bántotta a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161110-brad-pitt-nem-bantotta-a-gyermekeit-vege-a-nyomozasnak.htmlLezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat: a világsztár tisztázódott a gyanú alól, miszerint egy szeptemberi repülőúton bántalmazta a fiát. Család--Hová lettek a régi idomaim, mi ez az anyatest?http://www.life.hu/csalad/20161107-szulesi-utan-hova-lettek-a-regi-idomaim-mi-ez-az-anyatest.htmlAz otthonunk édesen magányos aurájába is beszivárog az anyatest kérdése. Mindenhol azt olvasni, hogy szülés után miként lehetsz te is olyan fitnesz-pilates-jóga istennő, mint a folyton posztoló celebmom brigád. Fontos ez? Kell ez? Meg lehet valósítani? Lehet benne csalni? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.