Janet Jackson lelepleződött: 30 éve titkolja lányát a világsztár

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
gyermek énekesnő Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott.

Janet mostani terhességéről úgy tudtuk, hogy az első, ám lehet, hogy ez a hír sem igaz. James Debarge, az énekesnő első férje határozottan állítja, hogy házasságuk során Janet teherbe esett, ám ezt eltitkolta, hiszen a híres Jackson lány akkoriban még 20 éves sem volt. A menedzsmentje úgy gondolta, hogy a fiatal sztár karrierjének nem tenne jót a babahír, ezért

inkább tartsák titokban.

Janet Jackson 30 éve titkolja elsőszülött gyerekét Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az 1985-ös válás előtt nem sokkal fogant a baba, így Janet az exférje tudta nélkül hozta világra a kicsit. A férfi végül úgy értesült lánya létezéséről, hogy kapott tőle egy e-mailt, amiben a fiatal hölgy állította, ő a gyereke.

Kiderült, hogy a kislányt Janet egyik távoli rokonsága nevelte, legalábbis ezt állítja Conrad Murray, az az orvos, aki Michael Jackson halála miatt került börtönbe. A RadarOnline szerint az exférj maga számolt be az eseményekről Murray-nek egy börtönlátogatás alkalmával.

Istenes Bence csúnyán elbukta a fogadásthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-istenes-bence-belement-a-fogadasba-de-elbukta.htmlIstenes Bence megmérettetett, és el is bukott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzt gondolja Katalin hercegné Harry barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161115-katalin-hercegne-megmondta-mit-gondol-meghan-marklerol.htmlKatalin hercegné őszintén megmondta a véleményét Meghan Markle-lel kapcsolatban. TV + Sztárok--Durván elverték egy nő miatt Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-stohl-andras-hatalmas-orrba-vagast-kapott.htmlSzorcsik H. Viki miatt kapott verést a színész, még az orra vére is eleredt. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoA Jimmy rajongók keményen nekimentek Zámbó Krisztiánnak http://www.life.hu/sztarok/20161115-a-jimmy-rajongok-lealaztak-krisztian-feldolgozasat.htmlTeljesen kiakadtak a rajongók, amiért Krisztián apja egyik klasszikusát dolgozta fel. TV + Sztárok--2 éve nem aludt Béres Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20161115-kislanya-komoly-probak-ele-allitotta-beres-alexandrat.htmlKét gyermekes anyaként Béres Alexandra nem unatkozik, de életükben sok a pozitívum, amelyek minden nap éltetik. TV + Sztárok--Opitz Barbi nem mer kezdeményezni a fiúknálhttp://www.life.hu/sztarok/20161115-opitz-barbinak-meg-sosem-volt-pasija.htmlAz X-Faktor tehetséges versenyzője elárulta, még soha nem volt fiúja, és a barátokkal is óvatosan bánik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.