Edvin Marton 10 év után újra elveszi a kedvesét

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Edvin Marton házasság feleség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar zeneszerző újra oltár elé szeretne állni szerelmével, ám most egy teljesen más módon. 

Adrienn még 2009-ben házasodott össze Edvin Martonnal egy titkos szertartás keretein belül. Bár a pár azóta nagyon boldog házasságban él, ám az álmuk között még mindig szerepel egy nagy lagzi. A párnak két gyermeke van, Maxim és Noel, akik alig várják a szülők nagy napját - írja a Bors.

Edvin Marton és családja Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Amikor várandós lettem Maximmal, eldöntöttük, hogy összeházasodunk. Közel hét hónapos terhes voltam, így csak egy titkos, szűk körű szertartásunk volt. Mi viszont azóta vágyunk egy hatalmas, igazi álomesküvőre, vágyunk, hogy otthon, a saját kertünkben, az összes rokon és barát előtt újra kimondhassuk az igent. És ezzel együtt megejthetnénk a nászutat is, ami anno szintén elmaradt" - mesélte az édesanya.

Marton Adrienn is csatlakozott hozzánk

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Marton Andrienn privát séf is csatlakozott a Life.hu Sztárszerzőinek csapatához. Edvin Marton Emmy-díjas magyar zeneszerző, hegedűjátékos bájos felesége a gasztronómia világába kalauzolja el olvasóinkat mostantól heti rendszerességgel: a legkedvesebb receptjeit hozza el nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.