Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnek

Forrás: Vogue -
Brad Pitt válás Angelina Jolie ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak.

A szomorú mondás ezúttal is igaz: egy válás legnagyobb vesztesei mindig a gyerekek. Brad és Angie gyerekei nem méregdrága ajándékokat és luxuscikkeket kértek idén az ünnepekre, hanem annyit szeretnének, ha szüleik fegyverszünetet kötnének, és legalább az ünnepekre visszaállna a boldog családi béke. Shiloh, Angie második örökbefogadott lánya a Daily Mail értesülései szerint még emailt is írt a két sztárnak, abban kérve őket arra, hogy hagyják abba egymás bántását és töltsék velük közösen a hálaadást.

A gyerekek családi békét kértek karácsonyra Forrás: Vogue

Nem tudni egyelőre, mit eredményez majd a mostanában egymással csatározó sztárokban ez a szívhez szóló kérés, ám úgy tudjuk Angie személyesen hívta fel volt férjét, hogy teljesítsék gyerekeik vágyát. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, mi volt Brad válasza, akit egyébként az FBI a napokban mentett fel a gyermekbántalmazási ügy alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.