Stohl Andrást és nővérét összekovácsolta az élet

Forrás: Origo -
beszélgetés Stohl András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és testvére imádják egymást, pedig mindenben különböznek. Gyermekkorukban nem volt felhőtlen a viszonyuk, de mára elválaszthatatlanok lettek.

Stohl András egy televízós talkshowban mesélt a családjáról, a testvéréről, a gyermekkorukról, a kapcsolatuktól. Egy 8. kerületi kétszobás lakásban nevelkedtek. Az egyik szoba a szülőké volt, a másik szoba a két gyereké: Vikié és Andrásé. A szűkös körülmények apránként összekovácsolták a testvéreket.

Stohl András őszintén mesél. Forrás: Origo

A 49 éves színész ámulattal beszélt a nővéréről, aki szerinte mindenben különbözik tőle: mindig kitűnő tanuló volt, fegyelmezett, rendszerető ember, aki végül orvos lett, és 4 gyermek édesanyja. Ezzel szemben András soha nem tudott precíz életmódot folytatni „Bár olyan ember lennék, mint ő." - mondta őszintén Buci.

Hosszasan taglalta Viki fantasztikus tulajdonságait, pedig testvére sokszor kiosztotta már a sztárt. Sosem hagyja szó nélkül, ha hibát követ el. Első komoly autóbalesete után is Viki volt az, aki közölte vele: "Bandi, ez volt az utolsó. Az a szerencséd, hogy bivaly erős vagy." - vallotta be a művész.

Gyerekkorukban rengeteget csatáztak, aminek meg is lett az eredménye. Egy időben a nagyszülőkhöz sem mehettek együtt, csak külön-külön, mert biztos, hogy egymásnak esett a két gyerek.

Stohl András rajongásig szereti nővérét Fotó: Hirling Bálint - Origo

A beszélgetés során az is kiderült, hogy András az összes szerettét csodálatos embernek tartja. Őszinte imádattal említette édesanyját, volt feleségét, a gyermekeit és a jelenlegi kedvesét is. Elmesélése alapján mindenkivel elégedett, csak önmagával nem.

"Körülöttem mindenki csodálatos, csak én lettem ilyen hülye." - summázta a véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.