békéltető tárgyalás Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata nem jelent meg a Budaörsi Járásbíróságon, hogy elváljanak. A bíró megszüntette az eljárást, tehát nem lesz válás Hajdúéknál – egyelőre... 

Azzal, hogy Kata, a felperes nem jelent meg a békítőtárgyaláson, a beadott kereset semmissé vált, egyelőre tehát nincsen válás. Hajdú Péter már a múlt héten azt nyilatkozta, hogy a feleségét kellene megkérdezni, miért adta be a válókersetet, ő már korábban jelezte, hogy nem kapott idézést, és nem is lesz jelen.

Sarka Kata és Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Sarka Kata

A Blikk most Sarka Katát kérdezte, miért maradt távol:
"Nem mentem el a békéltető tárgyalásra, mert előtte beszéltem Petivel, és mondta, hogy nem lesz ott. Igen, az eljárást megszüntették most emiatt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerülhet újra bíróság elé a kereset. Sokan már hétfőn elkezdtek hívogatni, tudtam, hogy nem lehet nyugodt körülmények között lefolytatni a békítőtárgyalást. Egyedül nem álltam volna a kérdések hadát, ezért úgy döntöttem, hogy én sem megyek el. Ez a tényeken nem változtat, továbbra is külön élünk, de a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük" – válaszolta.

Egy, a házaspárhoz közeli forrás is információval látta el a lapot:
"Próbálnak közös nevezőre jutni, hiszen egyikük sem tudja csak úgy kidobni az ablakon az elmúlt nyolc évet. Ami viszont ellenük dolgozik, az a rengeteg feszültség, ami egyik napról a másikra nem múlik, és még mindig őrli a kapcsolatukat" – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.


Kata a gyerekeivel már lázasan készül a karácsonyra, de a kialakult helyzet miatt nem lehet felhőtlenül boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.