Bradley Cooper és Irina Shayk első közös gyermeküket várják

Forrás: AFP -
Irina Shayk apa Bradley Cooper gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bradley Cooper és modell barátnője első közös gyermeküket várják. A színész és Irina Shayk 2015 tavasza óta alkotnak egy párt, nem sokkal azután jöttek össze, hogy a modell és Cristiano Ronaldo szakítottak.

Gyermeke lesz Bradley Coopernek, méghozzá az elképesztően dögös Victoria's Secret modelltől.

A színész és Irina Shayk már több mint egy éve élnek boldog párkapcsolatban. Nem sokkal azután jöttek össze, hogy Irina szakított Cristiano Ronaldóval, és a színésznek is akkoriban ért véget egy kapcsolata.

Apa lesz a szívdöglesztő színész, Bradley Cooper Forrás: AFP

A szerelmesek egy pillanatig sem titkolták, mennyire odavannak egymásért, bár közös szelfiket ritkán raknak fel, a paparazzik elől nem bujkálnak. Most pedig kiderült, hogy szenvedélyes románcuk nagyon is komolyra fordult. A párhoz közel álló forrás ugyanis elárulta a People-nek, hogy Bradley és Irina

első közös gyermeküket várják.

A szerelmesek még nem erősítették meg a hírt, és valószínűleg a modell terhességének kezdeti szakaszában lehet, ugyanis nemrég még részt vett egy divatbemutatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.