Caramel és párja a családbővítésen gondolkozik

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott.

Ritkán mesél magánéletéről Caramel, aki ezúttal kivételt tett és a Blikknek házasságáról és kislányához fűződő viszonyáról vallott.

Elmondta, hogy mindig is imádta feleségét, de mióta megszületett a kislányuk, még szorosabb kapocs fűzi őket össze.

"Korábban sem volt gond a párkapcsolatunkkal, de valahogy sokkal szorosabb a kötelék köztünk azóta Szilvivel, hogy a világra hozta Sophie-t. Leírhatatlan élmény számomra az apaság öröme, igazi csoda, ami mellé az is társul, hogy soha nem éreztem még ennyire közel magamhoz a feleségemet." -mesélte meghatódva a sztár.

Caramel és Szilágyi Szilvi Fotó: Polyák Attila/Origo

Caramel fontosnak tartja, hogy sok időt töltsön családjával, igyekszik megtalálni az arany középutat, hogy minden fontos időt gyerekével tölthessen és ne maradjon ki semmiből, viszont a munkában is helyt tudjon állni.

"Igyekszem úgy alakítani a munkám, hogy az év egyik felét mindig a családommal töltsem, hiszen szeretném látni, ahogyan felcseperedik, fejlődik. Nehéz megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát, de szerencsésnek mondhatom magam, hogy az én életemben ez ilyen remekül sikerült.

Mindenképpen szeretnénk bővíteni a családot és talán két éven belül meg is valósulhat az álmunk,

és ha a tendencia folytatódik, akkor még a mostaninál is szorosabb kötelék köt majd minket össze Szilvivel. Minimum szeretnénk még egy gyereket, de még az is megeshet, hogy igazi nagycsalád leszünk a jövőben."- mondta az énekes.

Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigoAndy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + Sztárok--Zimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoHavas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoAmanda Seyfried kisbabát vár!http://www.life.hu/sztarok/20161130-amanda-seyfired-terhes-vilagsztar.htmlAmada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt. TV + Sztárok--Brutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megeroszakoltak-es-megfojtottak-egy-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.