Csobot Adél kisfia felállt - élő adásban tudatta rajongóival a büszke anyuka

Csobot Adél Istenes Bence Nátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke anyuka, Csobot Adél a Sztárban sztár +1 kicsi élő adásában tudatta rajongóival, hogy csodagyereke van.

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia egy igazi csodagyerek, ugyanis alig múlt 8 hónapos, de már felállt.

Családi kirándulás a kis herceggel: Csobot Adél és Istenes Bence útra keltek Nátánnal Forrás: Instagram/istenesbence

A büszke édesanya élő adásban tudatta a nézőkkel az örömhírt:

"Az alig 8 hónapos fiam, még ha segítséggel is, de két lábra állt."

Csobot Adél és Istenes Bence készülnek a karácsonyra

Ez a karácsony különlegesebb Csobot Adél és Istenes Bence életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz a kis Nátán első ünnepe. A fiatal pár már meg is kezdte a készülődést, a karácsonyfát is beszerezték.
Ördög Nóra kiosztotta férjét, Nánási Pálthttp://www.life.hu/csalad/20161216-ordog-nora-nanasi-pal-csalad-unnepek-hiszti.htmlÖrdög Nóra gyönyörű és tehetséges műsorvezető. Kívülről úgy tűnik, ő a harmónia mintaképe, ám néha nála is borul a bili... Család--Így töltik első babás karácsonyukat Gönczi Gáborékhttp://www.life.hu/csalad/20161216-gonczi-gabor-elso-babas-karacsony-szokasok.htmlGönczi Gábor túlzás nélkül a világ legboldogabb híradósa, hiszen megszületett kisfia, Áron. A büszke apa ritkán enged betekintést családi életébe, ezúttal viszont elmesélte, hogy töltik az első kisbabás karácsonyukat. CsaládNyilvánosan vallott szerelmet feleségének Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-szerelem-vallomas-feleseg.htmlCaramel és felesége imádják egymást. Ennek a közelmúltban egyértelmű jelét is adta az énekes. Család--Som-Balogh Edina sokszor sír mostanábanhttp://www.life.hu/csalad/20161020-som-balogh-edinat-erzekennye-teszi-a-terhesseg-sokszor-sir-mostanaban.htmlA Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. Család--Bárdosi Sanyi férfinevet választana kislányának?http://www.life.hu/csalad/20161215-bardosi-sanyi-tibinek-nevezne-lanyat.htmlBárdosi Sanyi és felesége, Ildikó második közös gyerküket várják. Egyelőre nem tudni a baba nemét, de ha kislány lesz, Sanyi fiúnevet adna neki... Család--Zorán újra nagypapa lett, ünnepel a boldog családhttp://www.life.hu/csalad/20161102-zoraneknal-kopogtatott-a-golya-bovult-a-boldog-csalad.htmlIsmét nagyszülővé vált Zorán és felesége, Hegyi Barbara. A csöppség érkezése újabb üde színfolt az életükben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.