Péter Szabó Szilvia család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt végre megmutatta kislányát a csodás hangú énekesnő, Péter Szabó Szilvi. 

Igaz, csak egy kis részletet láthatunk Emmából, Péter Szabó Szilvi közelmúltban született kislányáról, de így is örülünk, hiszen az énekesnő csak riktán posztol a picúrról.

Biztosan édes lesz a sztár karácsonya, hiszen a néhány hetes baba már előre elhozta nekik a boldogságot. Ahogy képe alá is írta, lázasan készülnek életük első közös ünnepére.

Péter Szabó Szilvia kislánya felett a kutyusuk is őrködik

Szilvi néhány napja adott életet kislányának, Emma Viktóriának. Az interjúban a sztár elmondta, hogy párja és az édesanyja is vele vannak ezekben a napokban, sőt a család kutyája, Szofi is, aki folyamatosan őrködik a kis csöppség felett. Bár az énekesnő mostanában nem sokat alszik, egyáltalán nem bánja a dolgot, hiszen mint mondta, ez "édes teher".

Komoly ellentét feszül Lagzi Lajcsi és lánya, Bogi közötthttp://www.life.hu/csalad/20161221-lagzi-ljacsi-es-lanya-vitaja.htmlLagzi Lajcsi valóra váltja lánya álmát: kiállítást szervez neki. Az odáig vezetű út viszont nem éppen zökkenőmentes apa és lánya között. CsaládOrigoIstenesék Németország és Románia között ingáznak karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20161220-csobot-adel-es-istenes-bence-ingaznak-karacsonykor.htmlCsobot Adél a Mokka vendégeként mesélt a családjáról és jövőbeli terveiről. Család--Ördög Nóra kiosztotta férjét, Nánási Pálthttp://www.life.hu/csalad/20161216-ordog-nora-nanasi-pal-csalad-unnepek-hiszti.htmlÖrdög Nóra gyönyörű és tehetséges műsorvezető. Kívülről úgy tűnik, ő a harmónia mintaképe, ám néha nála is borul a bili... Család--Nyilvánosan vallott szerelmet feleségének Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-szerelem-vallomas-feleseg.htmlCaramel és felesége imádják egymást. Ennek a közelmúltban egyértelmű jelét is adta az énekes. Család--Caramel és párja a családbővítésen gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-parkapcsolat-szerelem-gyerek-csladbovites.htmlCaramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoZorán újra nagypapa lett, ünnepel a boldog családhttp://www.life.hu/csalad/20161102-zoraneknal-kopogtatott-a-golya-bovult-a-boldog-csalad.htmlIsmét nagyszülővé vált Zorán és felesége, Hegyi Barbara. A csöppség érkezése újabb üde színfolt az életükben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.