Megszületett a magyar énekesnő első gyermeke: íme, a fotó a babáról

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Születés Csemer Bogi Boggie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még az újév előtt érte hatalmas öröm Csemer Bogiékat: december 30-án megszületett az első gyermekük. Kislányuk a Lenke nevet kapta, az énekesnő pedig már közzé is tette az első fotót csemetéjéről.

Csemer Bogi karácsonykor még hatalmas pocakkal pózolt a fenyőfa mellett, akkor még ő sem tudta, hogy nemsokára megszületik első gyermeke. Boggie ezután eltűnt a közösségi oldalakról, de nemrég az is kiderült, hogy miért: az énekesnő december 30-án életet adott kislányának. Néhány nappal később Facebook-oldalán tudatta rajongóival az örömhírt, és egy fotót is mutatott újszülött gyermekéről.

Bogi kislánya a Lenke nevet kapta Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Megtudhattuk, hogy Csemer Bogi kislánya a Lenke nevet kapta, és 3550 grammal valamint 54 centiméterrel látta meg a napvilágot.

Olyan mosolyogva és annyira sok hajjal jött világra mint amilyennek elképzeltük.

Ők lettek 2016 legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20170103-2016-legbefolyasosabb-tinedzserei.htmlTényleg nem csak a húszéveseké a világ, sőt! Úgy tűnik, egyre nagyobb teret hódítanak a 14 évesek - jól mutatja ezt a Time magazin legújabb listája, amiben az elmúlt év legsikeresebb fiataljait válogatták össze. A listán összesen harmincan kaptak helyett, a következőkben bemutatjuk az öt legmenőbb tinédzsert. CsaládOrigoJanuár végén érkezik a 49 éves magyar sztármama kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170104-fejos-eva-januar-vegen-ad-eletet-elso-gyermekenek.htmlNovemberben számoltunk be róla, hogy 49 évesen vár babát Fejős Éva. Az írónő azóta folyamatosan tájákoztatja követőit terhesége állapotáról.Család--Bochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"http://www.life.hu/csalad/20170104-bochkor-gabor-a-halalrol-penzrol-as-varkonyi-andrearol-nyilatkozott.htmlMeglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogyha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival.CsaládOrigoElhagyja a családját a magyar olimpikon - Felesége nem haragszikhttp://www.life.hu/csalad/20170103-bardosi-sandor-elutazik-egy-honapra-parja-nem-banja.htmlHiába a két csemete, az olimpiai ezüstérmes sportoló mégis elutazik a barátaival. Család--Friss fotók Angelina Jolie-ról – Így néz ki a színésznő a válás utánhttp://www.life.hu/csalad/20170103-angelina-jolie-ide-vitte-gyermekeit-a-valas-elol-situra-fotok.htmlA 41 éves színésznő a jelek szerint imádja a síszezont, így nem volt kérdés, hogy gyermekeivel nekivág a havas hegyoldalaknak. Család--Megsértődött a férfi: 20 évig nem beszélt feleségével http://www.life.hu/csalad/20170103-20-evig-nem-allt-szoba-felesegevel-a-sertett-ferfi.htmlFéltékenységből sértődött meg a férj, melynek következtében 20 évig nem állt szóba a feleségével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.