Oszter Alexandra: "Jöhet egy kistestvér a fiamnak"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kisfiú szülés Oszter Alexandra család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a színésznő Székesfehérvárra költözött, nagyon keveset hall a családja körüli botrányokról. Nem is bánja, hiszen "új családja" minden idejét leköti. 

Oszter Alexandra tavaly nyáron költözött el kisfiával és új párjával, az exvilágbajnok bokszoló, Popovics Tamással. Mint mondja, imádja a kisvárosi életet. Hozzátette, hogy csak akkor értesül a családjával kapcsolatos legújabb fejleményekről, amikor barátja elmeséli az újságokban megjelenteket - írja a Best Magazin.

Újra szerelmes Oszter Alexandra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Jól tettem, hogy Székesfehérvárra költöztem, nagyon jól érezzük itt magunkat, élvezem az új életemet. Ugyan nem esett szét a család, de a régi összejövetelek csak addig működtek, amíg nem volt párom. A szüleim maguknak való művészemberek, jól elvannak kettesben, ritkán találkozunk" - mesélte Alexandra, aki a jövőben szeretne egy újabb gyermeket.

Kéthavonta jön, meglátogatja Axelót, aki bár még csak hatéves, remekül beszél angolul is.

Akik 2016-ban közölték a nagy hírt - Babavárás a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20170104-2016-nagy-babavaras-eve-terhes-sztarok.htmlMost már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal. CsaládOrigoIszak Eszternek is nehéz gyerekkora volt: “Nem volt egyszerű a helyzetünk”http://www.life.hu/csalad/20170105-iszak-eszter-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlIszak Eszter előszeretettel segít a rászorulókon, nemcsak azért, mert hatalmas szíve van, hanem azért is, mert az ő gyerekkora sem volt egyszerű. Édesanyja egyedül nevelte őket, és bizony soha nem dúskáltak a pénzben. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoBochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"http://www.life.hu/csalad/20170104-bochkor-gabor-a-halalrol-penzrol-as-varkonyi-andrearol-nyilatkozott.htmlMeglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogy ha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival. CsaládOrigoFriss fotók Angelina Jolie-ról – Így néz ki a színésznő a válás utánhttp://www.life.hu/csalad/20170103-angelina-jolie-ide-vitte-gyermekeit-a-valas-elol-situra-fotok.htmlA 41 éves színésznő a jelek szerint imádja a síszezont, így nem volt kérdés, hogy gyermekeivel nekivág a havas hegyoldalaknak. Család--Megható gesztussal emlékeznek: minden karácsonykor ezt teszi Zámbó Jimmy családjahttp://www.life.hu/csalad/20170103-zambo-jimmy-csaladja-minden-karacsonykor-terit-az-elhunyt-enekesnek.htmlZámbó Jimmy családja megható titkokat árult el közös karácsonyaikról... CsaládOrigoAlvó édesanyja ujjával feloldotta a telefont, majd bevásárolt a 6 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20161230-alvo-edesanyja-telefonjaval-vasarolt-jatekokat-a-kislany.htmlMesenézés közben szundított el az anyuka, de sok pénzbe került a pihenése. Kislánya kihasználta az alkalmat, és míg ő aludt, ujjával feloldotta telefonját, majd bevásárolt magának a neten játékokból. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.