Majka gyerekei a legcukibb sztárcsemeték

Fotó: Polyák Attila/Origo -
cuki fotó gyerekek Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legszebb dolog az életben azt látni, amikor az ember gyerekei szeretik egymást. Erről a szeretetteljes pillanatról posztolt fotót Majka a közösségi oldalán. 

Majka nagyobbik fia, Marián már nagyfiú, aki igazi óvó testvérként viselkedik kisöccsével, szeretgeti, simogatja, és figyel arra, hogy a tesójával minden rendben legyen.

Majkáék meghitt, boldog családként élnek Fotó: Polyák Attila/Origo

Nagyon jó testvérek lehetnek a kis Majoros fiúk, több fotó is ezt mutatja. Bizonyára a szülők is meghatódtak a következő jelenet láttán, ezért is került fel a sztárapuka közösségi oldalára ez a fotó.

❤️❤️

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Láthatóan nem csak a szülők elfogult szeretete látta szépnek ezt a pillanatot, ugyanis a kicsikről kirakott fotó 12 óra alatt több mint 8500 kedvelést gyűjtött össze Majka közösségi oldalán. A fiúk meghatották az internetezők szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.