műsorvezető kisfiú Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig rejtegette, de ma, Marcell napján megmutatta kisfiát Liptai Claudia.

"Egy kis napfényes kiruccanás a 10 hetes Marcipánnal. Ja és boldog névnapot, kisfiam! Na ugye, hogy van feje" – írta ki közösségi oldalára Clau, majd közzétette az alábbi képet:

Korábban sokat támadták a műsorvezetőt, hogy nem mutatja meg gyermekét. Pár napja tiszta vizet öntött a pohárba:

"Kis délutáni séta a csodaszép Duna-parton. Zseniális találmány a szinte teljesen lehajtható babakocsiernyő, mert így a hideg szél ellenére is ki lehet menni a kicsivel a szabadba. És még egy személyes észrevétel: sok fórumon megjelent, hogy miért csak a kezét meg a lábát mutatom meg a kisfiamnak, miért rejtegetem? Jelentem, Marcellnak van feje is, méghozzá elég cuki. Csak még egy ideig mi szeretnénk nézegetni."

Chris Hemsworth és kedvese a Golden Globe gálán randiztakhttp://www.life.hu/csalad/20170109-chris-hemsworth-dijat-adott-at-a-golden-globe-galan.htmlChris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. Család--Különleges helyről jelentkezett be Csobot Adél és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170109-csobot-adel-benediktbeuernbol-jelentkezett-be-nemetorszagbol.htmlCsobot Adél Németországból, Benediktbeuernből jelentkezett be az Instagram-oldalán. CsaládOrigoRyan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--Unokákat kapott Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/csalad/20170107-unokakat-kapott-zalatnay-cini-lanya-niki-parjanak-a-gyerekeit.htmlZalatnay Sarolta leszbikus lánya, Niki külföldön találta meg a párját egy háromgyermekes jamaicai származású nő személyében. Cini boldog: úgy érzi, így unokákat is kapott a sorstól. Család--Megmutatta gyönyörű kislányát Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20170107-megmutatta-gyonyoru-kislanyat-volgyi-zsuzsi-az-anyamehben.htmlA modern technikának köszönhetően szinte még az arcvonásai is láthatóak Völgyi Zsuzsi babájának, aki még az anyaméhben van. De már nem sokáig, a Romantic énekesnője 10 hét múlva világra hozza első gyermekét. Család--A 10 legjobb dolog abban, hogy 30 éves vagyhttp://www.life.hu/csalad/20170106-10-legjobb-dolog-abba-ha-30-eves-vagy.htmlHivatalosan 18 évesen az ember felnőtté válik, a valóságban viszont egyre gyakrabban tolódik ki a gyerekkor akár a húszas évek végéig is. Bár az önállósodás és az érzelmi felnőtté válás egy hosszabb folyamat, jobb esetben azért egy harmincéves férfi vagy nő ennek a folyamatnak már a végénél jár. Harmincéves korára a legtöbbünk nemcsak a világot, de a saját addigi életét is más szemmel kezdi nézni. Így volt ezzel egy amerikai tanárnő, Amanda Elder is, akinek következő írása a Huffington Postban jelent meg. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.