Berki Krisztián megcsalta Hódi Pamelát? Most kiderül!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela megcsalás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt törés Berki Krisztián és Hódi Pamela párkapcsolatában, és annak ellenére, hogy már boldogok, ez még mindig egy nagyon fájdalmas emlék. Pamela nem is tudott sírás nélkül beszélni arról, hogy Berki megcsalta őt. 

Volt idő, amikor Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata nem állt olyan biztos lábakon, mint manapság. Akkoriban arról szóltak a hírek, hogy a showman másik nővel találkozgat, ami mély nyomot hagyott Pamelában. A kényes témáról a Hálószobatitkok című műsorban beszéltek, de Pamela nem tudta sírás nélkül feleleveníteni azt az időszakot.

Pamela szerint Berki megcsalta őt Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Nehéz erről beszélni, el fogom sírni magam" – mondta Orosz Barbinak Pamela, aki legutóbb arról vallott, hogy Krisztián megalázza a nőket!

Berki szerint azonban ő nem csalta meg Pamelát, hiszen nem voltak együtt. "Köztünk nem volt hűtlenség, mivel nem voltunk együtt.

A női reakciót megértem, de hűtlenségről nem beszélhetünk.

Erre mindig vigyáztam, és fogok is. De volt időszak, amikor nem voltunk együtt"mondta a Borsnak Berki. Pamela pedig azt árulta el, miért bocsátott meg Krisztiánnak. "Száz éven keresztül egy férfi sem tart ki, egy nő mellett" – mondta, Berki pedig nagyon nagyra tartja ezt az álláspontot. "Minden okos nő tudja, hogy így van. A férfiak és a nők másképp vannak kódolva, örülök, hogy Pamela reálisan és jól látja a kapcsolati kérdéseket. Egy nőnek tisztában kell lennie a férfitulajdonságokkal. Ráadásul én közszereplő vagyok.

Ha átlagemberek elvéreznek egy házasságban, akkor egy közszereplőnek még nagyobb a kísértés.

De én erős vagyok" – mondta a showman.

Horváth Tamás elvette szerelmét: a legnagyobb titokban tervezték meg az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-horvath-tamas-elvette-szerelmet-a-maldiv-szigeteken.htmlAlaposan meglepte rajongóit Horváth Tamás, a női követőiben pedig biztosan egy világ omlott össze. Facebook-oldalán jelentette be ugyanis, hogy elvette párját, ráadásul egy lélegzetelállító helyen házasodtak. TV + SztárokOrigoFéllábbal már disszidált a Megasztár 6 legjobb férfi hangja, Talán Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-fellabbal-mar-disszidalt-a-megasztar-6-legjobb-ferfi-hangja-talan-attila.htmlTalán Attila féllábbal már Németországban van, ahogy ő fogalmaz, zeneileg exportálta magát. A Megasztár 6 legjobb férfi hangja a Life.hu riporterével beszélgetett.TV + SztárokOrigoVV Soma nagyon elfoglalt, komoly dologba fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-somanak-rengeteg-a-dolga-van-komoly-dologba-fogott.htmlSoma nem érti, miért mondják, hogy lopja a napot, és nem csinál mást, csak gyúr. A Life.hu riporterének elárulta, hogy elkezdett egy komolyabb dologgal foglalkozni, igenis kőkeményen dolgozik. TV + Sztárok--Damu Roland kislánya alultáplált és koszos? A rendőrség és a gyámhatóság nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-damu-roland-maganak-akarja-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--"Áldozatokkal jár" - Lipcsei Betta és Juhász Roli a kapcsolatukról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-lipcsei-betta-es-juhasz-roland-kapcsolatukrol-vallott.htmlLipcsei Betta és Juhász Roland egymásra találtak, bár sokáig nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Mindkettőjüknek van már gyermeke, ezért nem egyszerű összehozni a találkozásokat, de eldöntötték, hogy egymást választják, így kénytelenek kompromisszumokat kötni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.