Liptai Claudia hetekig nagy fájdalmakkal küzdött

szülés Liptai Claudia fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia baba-mama blogjában tájékoztatja követőit a szülés és az anyaság rejtelmeiről. Kozmetikázás és mellébeszélés nélkül osztja meg tapasztalatait, ezúttal a császármetszésről.

A sztármami a Best Magazinban mesélt arról, hogy mennyire megviselte őt a császármetszés. Kisfiát is szerette volna természetes úton világra hozni, ahogy Pankánál is történt, ám a kis Marcell édesapja méreteit örökölte, így már édesanyja pocakjában is szép nagy legénnyé cseperedett. Claudián végül császármetszést végeztek. Kendőzetlenül és őszintén mesélt róla, milyen fájdalmakkal és megpróbáltatásokkal járt ez a beavatkozás, ami persze így három hónap távlatában már elhalványult.

Liptai Claudia őszintén vallott fájdalmairól Forrás: Nánási Pál

"A császár nem egy jutalomjáték. Egyfelől érzelmileg megterhelő. Az okosok mindenhol azt íják, hogy így elveszik az úgynevezett aranyóra, amit a sima szülésnél együtt tölt az anyuka és az újszülött. Igen, lehet, hogy nekem nem adatott meg, de Marcell apukája rengetegszer emlegeti azt a felejthetetlen időt, amit ő töltött először kisfiával. Aztán ott van a felépülés. Hívjuk inkább kéthetes feltápászkodásnak.

Se nevetni, se sírni, se köhögni, se aludni nem tudsz"

- mesélte Clau őszintén, aki egyre többször mutatja meg kisfiát közösségi oldalain.

Természetesen azt is hozzátette, hogy kisfia érkezése bármilyen fájdalmat megért:

"Persze most, így lassan három hónap elteltével végülis teljesen mindegy, hogyan is történt, csak az a fontos, hogy belenézek a kiságyba, és az addig nyugodtan fekvő pici test rúgkapálni kezd, és a világ legédesebb mosolyával azt üzeni nekem: hát megérte, nem?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.