Megszületett Mel Gibson 9. gyermeke: egészséges kisfiú

Forrás: AFP/Valerie Macon -
kisfiú Mel Gibson gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel Gibsonnak 61 évesen született meg harmadik párjától a kilencedik gyermeke. Fiatal szerelme egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Szövevényes és kiterjedt családja van Mel Gibsonnak. A 61 éves színész-rendező legidősebb gyermeke 37 éves, a legfiatalabb pedig mindössze 4 napos. Mel Gibsonnak ugyanis január 20-án született meg a 9. gyermeke a 26 éves barátnőjétől, Rosalind Rosstól.

Mel Gibson kilencedik gyermeke megszületett Forrás: AFP/Valerie Macon

A forgatókönyvíróval 2014 óta alkotnak egy párt, Mel Gibsonnak ő a harmadik partnere. A színésznek első feleségétől 7 gyermeke született, második párjától, Oksana Grigorievától pedig egy. Fiatal kedvesétől néhány nappal ezelőtt született meg az első gyermeke, egy egészséges kisfiú. A People információi szerint a Lars Gerard Gibson nevet kapta az újszülött, akinek az egész család nagyon örül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.