Gyönyörű fotóval jelentette be Beyoncé, hogy ikreket vár

terhesség Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő az Instagramon osztotta meg pocakos fotóját.

Beyoncé a következőt írta a csodálatos fotóhoz:
"Szeretnénk veletek megosztani a boldogságunkat. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy két gyermekkel gyarapszik a családunk. Köszönjük a jókívánságaitokat! A Carter család"

Beyoncé és Jay-Z amerikai rapper 2008 óta házasok, első kislányuk, Ivy Blue Carter 2012 januárjában született.

Nagyon cuki: Így szundikál Katherine Heigl babájahttp://www.life.hu/csalad/20170131-foto-katherine-heigl-alvo-babajarol.htmlÍgy néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán: Fotó! Család--Hogyan vedd rá gyerekedet, hogy tegye le a mobilt - Mobilmentes zónák kijelölésehttp://www.life.hu/csalad/20170131-hogyan-vegyuk-ra-a-gyermekeinknek-hogy-tegyek-le-a-mobilt-ha-folyton-a-kezunkben-latjak.html2016-ban az Egyesült Államokban egy kérdőív segítségével 1800 szülőt kérdeztek meg a televíziózási, internetezési szokásaikról. Az átlagosan képernyő előtt töltött idő a szülők esetében 9 óra és 22 perc volt, minden egyes nap. Ebből munkával kapcsolatosnak mindössze 1 óra 39 perc bizonyult, a fennmaradó 7 óra 43 percet személyes dolgok fürkészésével töltötték a szülők. CsaládThinkstockRajtad múlik, sikeres felnőtt lesz-e a gyerekedbőlhttp://www.life.hu/csalad/20170131-gyerekkorban-eldolhet-kibol-lesz-sikeres-felnott.htmlMinden szülőnek az az álma, hogy a gyerekéből egy napon boldog, sikeres felnőtt váljon. És bár a sikerre való nevelésnek nincs általános receptje, most mégis úgy tűnik, azonosították azokat a tulajdonságokat, amik közösek a sikeres emberek szüleiben. CsaládThinkstockHoppá! Liptai Claudia máris munkába állthttp://www.life.hu/csalad/20170131-liptai-claudia-maris-munkaba-allt.htmlLiptai Claudiának vélhetően minden idejét a kisfia, Marcell tölti ki, aki október végén látta meg a napvilágot. A műsorvezető korábban azt nyilatkozta, hogy huzamosabb időre visszavonul, de most úgy tűnik, mégis munkába állt.CsaládOrigoA programozott császárról vall a 49 éves magyar sztármama, Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20170131-fejos-eva-a-programozott-csaszarmetszesrol-vall.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Fejős Éva a napokban programozott császármetszéssel hozta világra kislányát, Linda Zsófiát. Most a közösségi oldalán arról vallott, miért is döntött a beavatkozás mellett. Család--Levél a veronai buszbalesetben elhunyt fiatalok nevébenhttp://www.life.hu/csalad/20170130-olvasonk-levele-a-veronai-buszbalesetben-elhunyt-fiatalok-neveben.htmlJanuár 20-án éjfél körül tragikus buszbaleset történt az olaszországi Verona és Velence között. Egy franciaországi sítáborból hazafelé tartó magyar diákokkal és tanárokkal teli busz az autópályahíd pillérének csapódott és kigyulladt. Tizenhatan vesztették életüket. A történtek az egész országot megrázták, egyik olvasónk az alábbi nyílt levélben próbálta kiírni magából a gondolatait, érzéseit. CsaládThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.