Majka és Dundika kislányt szeretnének

Fotó: Polyák Attila/Origo -
baba Majoros Hajnalka kislány Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika kapcsolata a kritikusnak mondott hetedik évhez közeledik, de még mindig odavannak egymásért. Nem is olyan rég bővült a családjuk egy kisfiúval, de már eljátszottak egy következő baba gondolatával. Ha kislány lenne, biztosan vállalnák!

Mindennap élőben vezet műsort Majka, ám ez nem okoz gondot a családi életben. Szerelmével, Hajnival lassan a hetedik évhez közelednek, de a kapcsolatuk még mindig tökéletesen működik. Majka mindennap igyekszik haza, hogy a családjával legyen, és azért is, hogy kipihenje magát a másnapi forgatásra.

Kislányt szeretne harmadik gyereknek Majka és Dundika Fotó: Polyák Attila/Origo

"Nevettünk is rajta valamelyik nap, hogy mindkét gyerekünk akkor fogant, amikor napi műsort vezetett, és korán ágyba kerültünk. Beszélgettünk már még egy babáról, de egyelőre nincs konkrét döntés, mert Olivér még nagyon kicsi.

Persze ha tudnám, hogy a két fiunk után kislányunk születik, biztosan vállalnám"

– mondta a Story magazinnak Hajni. Hozzátette, ők nagyon jól megvannak Majkával, de tesznek is azért, hogy a kapcsolatuk működjön. Előfordul ugyan, hogy egy-két napig melegítőben mászkál otthon, de szeret kiöltözni Majkának. "Szeretek nő lenni mellette, ezért, ha így is alakul, egy-két nap után nagyon vágyom arra, hogy szűkebb ruhát húzzak, és szexisebb legyek" – árulta el Hajni. Azt is elmondta, tudatosan odafigyelnek arra, hogy elég időt töltsenek kettesben. Azért is működik ilyen jól a kapcsolatuk, mert nem ellenőrizgetik egymást, és sokszor készülnek meglepetéssel a másiknak. "Azt gondolom, mi nagyon jól megtaláltuk egymást, és szerintem nincs okunk félni a bűvös hetedik évtől sem" – mondta Hajni.

Madeleine McCann nyomában - A legrejtélyesebb eltűnések (+18)http://www.life.hu/csalad/20170201-eltunt-gyerekek-a-legrejtelyesebb-eltunesek.htmlRejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük? Család--Eltűnt Pécsi Ildikó fia, semmit nem tudni új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170202-eltunt-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje-szucs-csaba.htmlA legenyhébb kifejezés, hogy Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere nem zökkenőmentes. A bírósági tárgyalások 3 éve folynak, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy a férfit nem találják a bejelentett lakcímén. Család--Nagyon cuki: Így szundikál Katherine Heigl babájahttp://www.life.hu/csalad/20170131-foto-katherine-heigl-alvo-babajarol.htmlÍgy néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán: Fotó! Család--Hogyan vedd rá gyerekedet, hogy tegye le a mobilt - Mobilmentes zónák kijelölésehttp://www.life.hu/csalad/20170131-hogyan-vegyuk-ra-a-gyermekeinknek-hogy-tegyek-le-a-mobilt-ha-folyton-a-kezunkben-latjak.html2016-ban az Egyesült Államokban egy kérdőív segítségével 1800 szülőt kérdeztek meg a televíziózási, internetezési szokásaikról. Az átlagosan képernyő előtt töltött idő a szülők esetében 9 óra és 22 perc volt, minden egyes nap. Ebből munkával kapcsolatosnak mindössze 1 óra 39 perc bizonyult, a fennmaradó 7 óra 43 percet személyes dolgok fürkészésével töltötték a szülők. CsaládThinkstockRajtad múlik, sikeres felnőtt lesz-e a gyerekedbőlhttp://www.life.hu/csalad/20170131-gyerekkorban-eldolhet-kibol-lesz-sikeres-felnott.htmlMinden szülőnek az az álma, hogy a gyerekéből egy napon boldog, sikeres felnőtt váljon. És bár a sikerre való nevelésnek nincs általános receptje, most mégis úgy tűnik, azonosították azokat a tulajdonságokat, amik közösek a sikeres emberek szüleiben. CsaládThinkstockLevél a veronai buszbalesetben elhunyt fiatalok nevébenhttp://www.life.hu/csalad/20170130-olvasonk-levele-a-veronai-buszbalesetben-elhunyt-fiatalok-neveben.htmlJanuár 20-án éjfél körül tragikus buszbaleset történt az olaszországi Verona és Velence között. Egy franciaországi sítáborból hazafelé tartó magyar diákokkal és tanárokkal teli busz az autópályahíd pillérének csapódott és kigyulladt. Tizenhatan vesztették életüket. A történtek az egész országot megrázták, egyik olvasónk az alábbi nyílt levélben próbálta kiírni magából a gondolatait, érzéseit. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.