Liptai Claudia lánya zokogott, amikor kiderült a terhesség

Forrás: tv2 -
zokogás terhesség testvér lány Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia hétről hétre, őszintén avatja be az olvasókat az életébe, arról mesél, hogyan zajlanak a mindennapjaik, mióta Marcell megérkezett hozzájuk. A műsorvezető elárulta, nagyon örül, hogy még egy testvére lett Pankának, aki zokogott, amikor megtudta, hogy édesanyja terhes.

Liptai Claudiának nincs testvére, de mindig is szeretett volna egyet. Vágyott egy lányra, fiúra vagy féltestvérre. Akkor érezte leginkább az ilyen szoros kapcsolat hiányát, amikor az édesanyja meghalt. Bár sokan voltak, akik segítettek neki, senki nem volt, aki ugyanazt élte volna át akkor, amit ő.

Liptai Claudia kislánya zokogott, amikor kiderült a terhesség Forrás: tv2

"Nem volt olyan, aki teljesen megértette volna, és ugyanazt érezte volna, mint én" – írja Claudia a Best Magazinban. Akkor egyedül volt, ezért is érdekes, hogy most mennyire más élethelyzetben van. Az ő gyermekeinek bőven vannak testvéreik. Pankának négy bátyja és most már egy öccse is, akinek érkezése nagyon meghatotta a kislányt. "Aggódtam, mit szól majd ehhez.

Amikor elmondtuk neki, hogy babát várok: zokogni kezdett.

De nem féltékenységében, hanem, hogy velem mi lesz? Hogy én biztos jól leszek-e? Akkor értettem meg, milyen fontos szereplője vagyok ennek a néha nehezen kezelhető kiskamasz életének" – árulta el Claudia, aki továbbra is aggódott azért, hogyan fogja viselni Panka az új helyzetet.

"Azt mondta, nyugodjak meg, imádni fogja az öccsét. És betartotta a szavát"

– vallotta be Claudia, aki borzasztóan örül annak, hogy a gyermekeinek van testvérük, nem is kevés. "Számoljuk csak össze: Pankának öt bátyja, Marcellnek három nővére, azaz nyolc csodás emberke. Egy koedukált kézicsapat meg az edző" – írta a műsorvezető.

Hoppá! Liptai Claudia máris munkába állt

Liptai Claudiának vélhetően minden idejét a kisfia, Marcell tölti ki, aki október végén látta meg a napvilágot. A műsorvezető korábban azt nyilatkozta, hogy huzamosabb időre visszavonul, de most úgy tűnik, mégis munkába állt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.